Heliövaara/Glasspool loppuotteluun Hampurissa – ”Upeeta pelata, kun peli kulkee”

23.7.2022  |  14:17  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool tavoittelevat sunnuntaina uransa ensimmäistä ATP500-turnauksen voittoa Hampurissa.

Massakenttäturnauksessa ovat sijoittamattomat Heliövaara (nelinpelin ATP-37) ja Glasspool (ATP-41) edenneet vakuuttavasta voitosta vakuuttavaan voittoon. Lauantain välierässä asettuivat vastaan kolmanneksi sijoitetut Michael Venus (ATP-11) ja Tim Puetz (ATP-15).

Heliövaaran ja Glasspoolin aggressiivinen pelityyli tuotti jälleen tulosta, kun finaalipaikka irtosi erin 6-4, 6-4.

– Upeeta pelata, kun peli kulkee. Meillä on todella hyvä itseluottamus tällä hetkellä ja tällaiset maailman TOP10-parit kaatuvat meidän hyvällä pelillä. Olemme pystyneet pitämään painetta heti alusta alkaen ja tiukat tilanteet kääntyvät kerta toisensa jälkeen meille. Välierässä syötimme todella hyvin, lukuunottamatta Lloydin yhtä heikkoa syöttövuoroa ensimmäisen erän lopulla, mutta siitä pääsimme saman tien yli. Näytimme sitä parasta osaamistamme, kommentoi Heliövaara.

Suomalais-brittiläispari oli Queen´sin saman tasoisessa nurmikenttäturnauksessa myös finaalissa. Nyt turnausvoiton tiellä ovat neljänneksi sijoitetut Rohan Bopanna (ATP-21)/Matwe Middelkoop (ATP-23), jotka kukistivat Heliövaaran ja Glasspoolin Ranskan avointen puolivälierässä kolmessa tiukassa erässä.

– Varmasti mielenkiintoinen finaali tulossa. Jälleen ovat isot pisteet pelissä. Olemme oppineet tappioistamme hyvin, joten eiköhän me löydetä hyvät kikat huomiselle.

Finaalipaikan myötä Heliövaara nousee maailmanlistalla uuteen ennätykseensä 30. Mikäli turnausvoitto tulisi olisi lukema 25.

ATP500 | HAMPURI

Jaa:

Seuraava uutinen: Ohjeita kansainvälisiin juniorikilpailuihin… →