Heliövaara/Glasspool kitkerä finaalitappio omien matsipallojen jälkeen

31.7.2022  |  01:50  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool hävisivät loppuottelun Kroatiassa.

Heliövaara/Glasspool nappasivat viikko sitten Hampurin ATP500-turnauksen voiton ja nyt vahva massavire toi finaalipaikan ATP250-kisassa Kroatian Umagissa.

Kolmanneksi sijoitettu suomalais-brittipari hävisi finaalissa ykköseksi sijoitetuille Fabio Fogninille ja Simone Bolellille 7-5, 6-7(6), 7-10. Ottelu oli todellinen trilleri, sillä Heliövaara/Glasspool pääsivät jo kuuteen peräkkäiseen ottelupalloon kiinni johdettuaan toisen erän tie-breikkiä 6-0.

– Olipa aikamoinen tennisottelu. Tämä menee omassa käsittämättömät tappiot -listauksessa aika korkealle. Ei voi mitään. Yhteensä kahdeksan ottelupalloa oli meillä, luulisi niistä jonkun tulleen. Teimme kuitenkin oikeita asioita, mutta jollain tavalla matsi kääntyi. Italialaiset pelasivat lopun urheasti, kommentoi pettynyt Heliövaara.

– Hyvä viikko tämä oli kuitenkin taas meidän tiimiltä. Nyt oli se karvas hopeamitali tarjolla, mutta jatketaan hyvää peliämme niin nämäkin kääntyvät jatkossa meille.

ATP250 | KROATIA 

Heliövaara/Glasspool suuntaa seuraavaksi Atlantin toiselle puolelle. Kentät vaihtuvat koviksi ja luvassa on 8.8. alkavalla viikolla Montrealin ATP Masters -turnaus.

Emil Ruusuvuori pelaa parhaillaan Washingtonin ATP500-turnauksessa. Ruusuvuori (ATP-42) kohtaa ensimmäisellä kierroksella tutun yhdysvaltalaisen Mackenzie McDonaldin (ATP-51). Lisäksi suomalainen ja australialainen Luke Saville ovat nelinpelin karsinnassa, jossa etenivät jo voitolla karsintafinaaliin.

ATP500 | WASHINGTON

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoraportti 30/2022: Heliövaara… →