Heliövaara/Glasspool jatkavat murskaavaa peliään Hampurissa – ”Upea matsi meiltä”

21.7.2022  |  20:01  |  Raportit

Kuva: Peter Staples, ATP

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool jatkoivat vahvoja otteitaan ATP500-turnauksessa Hampurissa.

Sijoittamaton suomalais-brittiläiskaksikko voitti alkuviikon avauksessaan tämän vuoden kuumimman parin, viisi ATP-turnausta voittaneet toiseksi sijoitetut Wesley Koolhofin ja Neal Skupskin 6-2, 7-5. Sama murskaava meno jatkui 2019 ja 2020 Ranskan avoimet voittaneita Kevin Krawietzia ja Andreas Miestä vastaan puolivälierässä.

Heliövaara/Glasspool parilla tuntui onnistuvan kaikki 6-1 päättyneessä avauserässä ja tiukka toinen eräkin sai kliinisen päätöksen, kun tie-breikin suomalais-brittiläispari voitti puhtaasti. Eli välieräpaikka kirjattiin tuloksella 6-1, 7-6(0).

– Upea matsi meiltä. Avauserä oli lukemista huolimatta tiukka, sillä siinä oli yhteensä neljä no ad -pistettä ja kaikki päättyivät meille. Erä oli vakuuttavan tehokasta työskentelyä. Toisessa erässä mentiin syötönpitojen kautta ja sitten tuli kyllä niin virheetön tie-breikki, että harvoin tulee sellaisia vastaan, kertoi Heliövaara.

Heliövaara kertoo tuntuman olevan todella hyvä tällä hetkellä.

– Jostain syystä tuntuu, että massakenttä sopii meille jopa parhaiten. Pääsemme hyvin palautuksiin käsiksi ja osaamme tehdä omissa syötöissä oikeita ratkaisuja. Semifinaali lauantaina ja kaikkemme annamme – taas on isoja pisteitä ja palkintorahaa jaossa.

Välierässä tulevat vastaan kolmanneksi sijoitetut Michael Venus/Tim Puetz.

ATP500 | HAMPURI

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen/Drzewiecki välieriin Tampere… →