Heliövaara/Glasspool hävisi tiukan taiston – ”Matsipallolle asti päästiin, mutta ei tullut voittoa tänään”

19.8.2022  |  09:01  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool olivat lähellä puolivälieräpaikkaa Cincinnatin ATP Masters -turnauksessa.

Heliövaara/Glasspool pääsivät toisessa erässä Heliövaaran syötössä 6-4, 6-5 tilanteessa ottelupalloon kiinni kuudenneksi sijoitettuja Tim Puetzia ja Michael Venusta vastaan. Saksalaisen Puetzin loistava palautus ja kämmenlyönti kuitenkin toivat no ad -pisteen sijoitetulle parille, jonka jälkeen he voittivat molemmat tie-breikit ja ottelun erin 4-6, 7-6(2), 10-8.

– Ei auta, kyllä nyt taas vähän koetellaan. Matsipallolle asti päästiin, mutta ei tullut voittoa tänään. Unelma-alku siivitti ensimmäisen erän voittoon, mutta toisen erän puolivälin flow-vaihe jäi yhden pisteen vajaaksi. Kyllä on julman pienestä kiinni tennisottelut väillä, mutta ei kai tässä auta taas muuta kuin katsoa eteenpäin, kirjoitti Heliövaara blogissaan.

Heliövaara/Glasspool ja Emil Ruusuvuori pelaavat ensi viikolla Winston-Salemin ATP-turnauksessa ennen kauden viimeistä Grand Slam -turnausta US Openia.

ATP MASTERS 1000 | CINCINNATI


Tervetuloa seuraamaan maaottelua, jossa huippuvireiset Emil Ruusuvuori ja Harri Heliövaara johdattavat Suomea. Liput myynnissä Tiketti.fi.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 33/2022 – →