Heliövaara ATP Challenger -turnauksen nelinpelin finaaliin Båstadissa

13.7.2018  |  20:23  |  Raportit

Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-282) on edennyt yhdessä Henri Laaksosen (kaksinpelin ATP-142) kanssa €43,000+H ATP Challenger -turnauksen nelinpelifinaaliin Båstadissa.

Välieriin Heliövaara ja Laaksonen etenivät voittamalla neljänneksi sijoitetut kiinalaiset Mao-Xin Gongin (nelinpelin ATP-174) ja Ze Zhangin (nelinpelin ATP-166) eräluvuin 6-4, 6-4. Tämän päiväisessä välierässä vastassa olivat ykköseksi sijoitetut argentiinalainen Horacio Zeballos (nelinpelin ATP-37) ja chileläinen Julio Peralta (nelinpelin ATP-41). Heliövaara/Laaksonen laittoivat välierässä todellisen näytöksen pystyyn, eivätkä antaneet ennakkosuosikeille mahdollisuuksia – loppulukemat 6-2, 6-3.

– Kerrassaan fantastinen ottelu ykköseksi sijoitettuja vastaan! Olemme pelanneet Henrin kanssa kolme peliä tällä viikolla ja meno sen kuin paranee. Erityisesti palautuspelissä olemme olleet jokaista vastustajaamme parempia ja lisäksi tänään syötimme tosi hyvin, kertoi Heliövaara tuoreeltaan finaalipaikan varmistuttua.

Huomisessa loppuottelussa klo 12:00 vastaan tulevat kolmanneksi sijoitetut tsekkiläinen Zdenek Kolar (nelinpelin ATP-204) ja portugalilainen Goncalo Oliveira (nelinpelin ATP-124). Viikon hyvien otteiden ansiosta Heliövaara/Laaksonen lähtevät tavoittelemaan mestaruutta itseluottavaisesti.

– Yhteispelimme toimii hyvin, Henri latoo takakentältä hurjalla tempolla ja minä pidän verkon hallussamme. Finaaliin lähdemme hyvällä itseluottamuksella – jos jatkamme kuin tänään, niin olemme kyllä vaikeasti voitettavissa.

KAAVIOT

Laine ja Scholl välieriin $60,000 ITF-turnauksessa Saksassa

Emma Laine (nelinpelin WTA-369) ja yhdysvaltalainen Chiara Scholl (nelinpelin WTA-221) jatkavat hyviä nelinpeliotteitaan Saksassa. Viime viikon $25,000 ITF-turnauksen finalistit ovat nyt edenneet $60,000 ITF-turnauksen välieriin Saksan Versmoldissa.

Neljänneksi sijoitetut Laine/Scholl voittivat tänään puolivälierässä Richel Hogenkampin (NED) ja Karolina Muchovan (CZE) vakuuttavasti eräluvuin 6-3, 6-3.

– Puolivälieräottelumme oli paras yhdessä pelaamamme ottelu ottaen huomioon myös viime viikon pelimme. Oma peli toimi myös hyvin. Olen tyytyväinen moneen asiaan, sillä olemme pystyneet parantamaan parina koko ajan – syöttötyöskentelymme ja takakenttäpelaamisemme on fiksumpaa tällä hetkellä. Kyllä se helpottaa, kun ei joka viikko vaihda paria, kommentoi tyytyväinen Laine.

Huomisessa välierässä klo 13:00 vastaan asettuu sijoittamaton pari Pemra Ozgen (TUR)/Despina Papamichail (GRE).

KAAVIOT

Ruusuvuoren taival päättyi $15,000 ITF-turnauksessa Hollannissa

Väkevästi kilpakentille pienen tauon jälkeen palannut Emil Ruusuvuori (ATP-449) kärsi tänään kaksi tiukkaa tappiota $15,000 ITF-turnauksessa Hollannissa.

Kaksinpelin puolivälierässä Ruusuvuoren oli taipuminen tiukasti kolmessa erässä brasilialaiselle [6] Orlando Luzille (ATP-614) 6-1, 3-6, 6-7. Myös nelinpelin välierässä oli Ruusuvuoren ja Felipe Meligeni Rodrigues Alvesin todettava vastustajansa ykköseksi sijoitetut Vasile Antonescua (ROU) ja Sekou Bangoura (USA) vahvemmiksi lukemin 7-6, 3-6, 7-10.

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara ja Laaksonen… →