Heiskanen, Löfman, Orpana ja Stenfors JSM-voittajia Oulusta

10.11.2014  |  14:28

HVS:n Peppi Ramstedt  (vas.) voitti T12 kaksinpelin hopeaa ja nelinpelin kultaa Stella Erlundin
kanssa. JTS:n Lotta Heiskanen on T12 kaksinpelin Suomen mestari.
                           Kuvat OVS

NallisportissaOulussa pelattiin juniorien alle 12- ja 16-vuotiaiden sisäkenttien SM-kisatOVS:n järjestäminä. Kisat olivat samalla SEB JGP -kilpailusarjan kuudennetosakilpailut, viimeiset ennen joulukuussa pelattavaa Mastersia.
Pääsy eniten pisteitä keränneiden kesken pelattavaan Mastersiin näkyi sekäosallistujamäärissä että kentillä kovissa taisteluissa voitoista.

Heiskanen ja Löfman alle 12-vuotiaiden mestareiksi

Tytöt 12v-luokan loppuotteluun etenivät odotetusti JTS:n Lotta Heiskanen jaHVS:n Peppi Ramstedt, jotka olivat SEB JGP -pistetilaston kärjessä jo ennen Oulun turnausta. Lotta oli voittanutikäluokan ulkokenttien mestaruuden kesäkuussa Tampereella ja sisäkenttienmestaruus tuli nyt Oulussa, kun Peppi kukistui luvuin 6-3, 6-2. Peppi oli myösulkokenttien SM-kisan finaalissa, joten hänelle hopea oli tänä vuonna toinen.Osakilpailuvoittoja sekä Lotalle että Pepillä on T12-luokassa tältä vuodeltakolme.
Kultaa Peppi Ramstedt nappasi T12-nelinpelissä parinaan seurakaveri StellaErlund. Kirkkaimmista mitaleista käytiin kova taisto, HyTS:n Emilia Kulta jaTaTS:n Emilia Salo taipuivat vasta ottelutie-breakissa 10-5.
Emilia Salo voitti kultaa P/T12 sekanelinpelissä veljensä Mikael Salon kanssa. Parikukisti loppuottelussa EVS:n Ella Tuomelan ja Oliver Saarisen.
Kuuden osakilpailun jälkeen T12 SEB JGP -pistetilasto  kuuden parhaan osalta on:
1) Lotta Heiskanen JTS 790 p. 2) Peppi Ramstedt HVS 685 p. 3) Emilia Salo TaTS570 p. 4) Ella Tuomela ETS 535 p. 5-6) Stella Erlund HVS ja Emilia Kulta HyTS425 p.

 

P12 kaksinpelin Suomen mestari sisäkentillä on HVS:n Aleksi Löfman (vas.).  ETS Oliver Saarinen
kahmi kolme mitalia, yhden kullan ja kaksi hopeaa.

LottaHeiskasen tavoin myös HVS:n Aleksi Löfman vahvisti P12-luokan saavutuksiaanvoittamalla sisäkenttien Suomen mestaruuden kuten kesäkuussa ulkokentillä. YkkössijoitettuAleksi kohtasi loppuottelussa EVS:n Oliver Saarisen, joka oli tiukan kamppailunjälkeen pudottanut kakkossijoitetun HVS:n Oskar Antinheimon välierissä.  Toisessa välierässä LVS:n Oskari Eerola olipakottanut Aleksi Löfmanin kolmieräiseen.
Loppuottelun ensimmäisen erän Aleksi vei 6-3, mutta toisessa erässä hän saitehdä töitä viedäkseen sen lopulta 7-5.
Vaikka kaksinpelin kirkkain mitali jäi Oliver Saariselta ja Oskar Antinheimoltasaamatta, pojat voittivat mestaruuden nelinpelissä. Loppuottelussa kukistuivat LVS:nOskari Eerola ja TaTS:n Mikael Salo.  Oliver Saarinen kahmi näistä kisoista kolmemitalia: kultaa nelinpelistä ja hopeaa sekä kaksin- että sekanelinpeleistä.
SEB JGP -pistetilaston kuuden kärki kuuden osakilpailun jälkeen:
1) Oskar Antinheimo HVS 640p.  2-3)Oskari Eerola LVS ja Aleksi Löfman HVS 600 p. 4) Oliver Saarinen ETS 535 p. jaTuomas Rikkonen ÅLK, 455 p.

HVS:n Oona Orpana (vas.) ja TVS:n Cecilia Johansén voittivat parina T16 nelinpelin ja olivat
kaksinpelissä vastakkain: Oona voitti SM-kultaa, Cecilia hopeaa.

Orpanaja Stenfors alle 16-vuotiaiden mestareiksi

HVS:n Oona Orpana on tänä vuonna osallistunut kolmeen alle 16-vuotiaiden SEBJGP -osakilpailuun. Vuoden ensimmäisessä kisassa Turussa hän voitti sekäkaksin- että nelinpelin, kesäkuussa ulkokenttien SM-kisoissa hän koki finaalissatappion seurakaverilleen Lila Humalojalle ja nyt Oulussa tuli sisäkenttienmestaruus suvereenin esityksen jälkeen.
Ykkössijoitettu Oona menetti ensimmäisellä kierroksella kuusi peliä TaTS:nMatilda Vainiolle, mutta voitti peliäkään menettämättä välierissä TaTS:nMariella Minetin ja loppuottelussa TVS:n Cecilia Johansénin.    
Välierissä Cecilia oli voittanut kolmessa erässä ÅLK:n Venla Anderssonin.
Nelinpelissä Johansén ja Orpana olivat samalla puolella verkkoaykkössijoitettuina. Pari voitti loppuottelussa vastaansa kolmossijoitetuttamperelaiset Karolina Hakalan ja Matilda Vainion.
Kahdeksan kärjessä T16 SEB JGP-pistetilastossa on:
1) Oona Orpana HVS 535p. 2) Nikita Liebkind Smash 495p 3-4) Karolina HakalaTaTS ja Linnea Koskinen LVS 405p,  5)Matilda Vainio TaTS 390p, 6) Cecilia Johansén TVS 335p, 7-8) Venla AnderssonÅLK ja Mariella Minetti TaTS 290p.

  P16 kaksinpelin Suomen mestaruuden voittanut PVS:n Patrick Stenfors (vas.) johtaa ylivoimaisesti
  SEB JGP -pistetilastoa. VarTen Ilari Vesanen otti hopeaa sekä kaksin- että nelinpelissä.

PVS:n Patrick Stenfors voitti viidennen P16 SEB JGP:nosakilpailun kaksinpelin tänä vuonna ja on nyt sekä ulko- että sisäkenttienikäluokan Suomen mestari. Oulussa hän eteni ykkössijoitettuna vaivattaloppuotteluun asti, jossa VarTen Ilari Vesanen antoi hänelle tiukan vastuksen:ensimmäinen erä eteni tie-breakiin asti ja toisen erän Ilari vei 6-2. Patrickinmestaruus varmistui samoin lukemin kolmannen erän voitolla. Tuplamestaruutta Patrickei tällä kertaa saavuttanut, sillä KTS:n Tommi Lehtinen ja LVS Oskari Nieminenvoittivat Patrickin ja Ilarin loppuottelussa 6-1 6-7 [10-5].
Patrick Stenfors johtaa ylhäisessä yksinäisyydessään P16 SEB JGP pistetilastoa900 pisteellään. Hänen jälkeen seitsemän seuraavaa on 2) Oskari Nieminen LVS685p. 3) Ilari Vesanen VarTe 545 p. 4) Oskari Kulta HyTS 445p, 5-6) JussiTiainen Smash ja Niklas Virtanen ÅLK 425p. 7) Mikko Rouvala HVS 350p ja 8) TatuAlanen Smash 305 p.

Juniorien 12v ja 16v sisäkenttien SM-kilpailut
Ikäluokkien kuudennet SEB JGP -osakilpailut
6.-9.11.2014 Nallisport, Oulu
Järj. OVS

Luokkien loppuottelut
T12
2p Lotta Heiskanen JTS – Peppi Ramstedt HVS 63 62
4p Stella Erlund/Peppi Ramstedt HVS – Emilia Kulta HyTS/Emilia Salo TaTS 64 36[10-5]
P12
2p Aleksi Löfman HVS – Oliver Saarinen ETS 63 75
4p Oskar Antinheimo HVS/Oliver Saarinen ETS – Oskari Eerola LVS/Mikael SaloTaTS 63 61
T/P12 sekanelinpeli
Emilia ja Mikael Salo TaTS – Ella Tuomela/Oliver Saarinen ETS 61 64

T16
2p Oona Orpana HVS – Cecilia Johansén TVS 60 60
4p Cecilia Johansén TVS/Oona Orpana HVS – Karolina Hakala/Matilda Vainio TaTS63 63
P16
2p Patrick Stenfors PVS – Ilari Vesanen VarTe 76 26 62
4p Tommi Lehtinen KTS/Oskari Nieminen LVS – Patrick Stenfors PVS/Ilari VesanenVarTe 61 67 [10-5]

 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Roosa Timonen pääsarjaan… →