Hautalahti, Pasanen ja Timonen Uumajan TE-kisan välieriin

8.11.2012  |  12:50

TaTS:n Roosa Timonen, Janika Hautalahti ja Milka-Emilia Pasanen ovat edenneet välieriin TE 16v Junior Tour -turnauksen tyttöjen kaksinpelissä Uumajassa. Välierissä kakkoseksi sijoitettu Milka-Emilia kohtaa Janikan, Roosan vastustaja on ykkössijoitettu Viron Kimberly Valgemae, joka on myös hänen nelinpeliparinsa.
Tamperelaistrio pelaa myös tyttöjen nelinpeliluokan voitosta: Roosa ja Valgemae kohtaa finaalissa Janikan ja Milka-Emilian.
Myös Pojat 16v nelinpelin voittoa tavoittelee suomalaispari, TaTS:n Tero Jokinen ja HyTS:n Aleksi Tuukkanen. Pari voitti välierissä ottelutie-breakissa ruotsalaiset William Anth Forsbergin ja Arvid Norenin ja kohtaa finaalissa toisen ruotsalaisparin, Jesper Åkerlundin ja Marcus Vidgrenin.
Ikäluokan kaksinpelissä Tero Jokinen oli ykkössijoitettu ja aloitti kisan toiselta kierrokselta, jolla koki tappion Ruotsin Marcus Vidgrenille.

Pojat 14v. kaksinpelissä PVS:n Patrick Stenfors oli kahdeksanneksi sijoitettu ja aloitti kisan toiselta kierrkselta, jolla koki tappion Ruotsin Carl Johan Priosetille.
Ikäluokan tyttöjen nelinpelissä neljänneksi sijoitetut TaTS:n Mariella Minetti ja Matilda Vainio etenivät välieriin, mutta antoivat luovutuksen kakkossijoitetuille Tanskan Helena Hildebrand Steenbergille ja Venäjän Anna Makarovalle.
 
TE Junior Tour -turnaus
3.-11.11.2012 Uumaja, Ruotsi

Pojat 14v
Kaksinpelin pääsarja

2.kierrosta: Carl Johan Prioset Ruotsi – Patrick Stenfors (8.) 75 62
Tytöt 14v
Nelinpeli
1.kierrosta: Linnea Björk/Josephine Strandfors Ruotsi – Karolina Hakala/Erika Hautalahti 61 63
Puolivälieriä: Mariella Minetti/Matilda Vainio (4.) – Elizaveta Kuznetsova/Elizaveta Zaritscaya Venäjä 61 64
Välieriä: Helena Hildebrand Steenberg/Anna Makarova Venäjä (2.) – Minetti/Vainio wo

Pojat 16v
Kaksinpeli

2.kierrosta: Marcus Vidgren Ruotsi – Tero Jokinen (1.) 62 64
Nelinpeli
Puolivälieriä: Tero Jokinen/Aleksi Tuukkanen – Robert Grinvalds/Rudolfs Mednis Latvia (3.) 61 63
Välieriä: Jokinen/Tuukkanen – William Anth Forsberg/Arvid Noren Ruotsi 62 26 [10-6]

Tytöt 16v
Kaksinpeli

Puolivälieriä: Roosa Timonen (3.) – Maren Helgo Norja 64 46 62, Janika Hautalahti (5.) – Daria Bakova Venäjä 61 60, Milka-Emilia Pasanen (2.) – Sofia Munch Tanska (villi kortti) 62 62
Nelinpeli
Välieriä: Roosa Timonen/Kimberly Valgemae Viro (1.) – Maria Andreeva Venäjä/Sofia Munch Tanska 62 61, Janika Hautalahti/Milka-Emilia Pasanen (2.) – Moa Lindström/Henny Willman Ruotsi 75 64

   

Jaa:

Seuraava uutinen: Pisteiden kertyminen Ässään… →