Harrasteliigan sisäkaudella 42 joukkuetta – katso mitalistit

4.4.2016  |  17:24

Harrasteliigassa oli sisäkaudella 2015-2016 mukana 42 joukkuetta ja sitä pelattiin naisissa ja miehissä kahdella alueella: Etelä-Suomessa ja Keski-Suomessa. Aikapelit todettiin jälleen helpoksi ja toimivaksi peliformaatiksi. Mukana sai olla korkeintaan C-luokan pelaajia, ja yhdessä sarjaottelussa pelattiin kaksi 2-peliä ja yksi 4-peli. Pelimuoto sopii hyvin sekä aikuisille että junioreille.

Alueiden mestarit saatiin selville maaliskuun aikana, kun lohkojen parhaat pelasivat vielä toisiaan vastaan. Mitaleja ratkottiin jännittävissä ottelupareissa. Muun muassa Etelä-Suomen miesten finaalissa oli tiukkoja tilanteita ja draamaakin. Unforced winnersin pelaaja taittoi nilkkansa oman 2-pelinsä lopussa hakiessaan palloa verkolta. Aluemestaruus ratkottiin vasta 4-pelissä. DTM oli tällä kertaa parempi. Mestaruus tuli 4-pelissä tuloksella 6-7, kun kello soi vastustajan syöttövuorolla.

 

Harrasteliigan 2015-2016 palkitut joukkueet:

 

Etelä-Suomi, naiset:
Kultaa: HyTS MM
Hopeaa: 5M
Pronssia: GT-tennismimmit

 

Etelä-Suomi, miehet:
Kultaa: DTM
Hopeaa: Unforced winners
Pronssia: TTS-X ja OTC45

 

Keski-Suomi, naiset:
Kultaa: KeuTS
Hopeaa: Tuska

 

Keski-Suomi, miehet:
Kultaa: DISKO
Hopeaa: KSML.fi
Pronssia: JTS pro

 

Harrasteliiga jatkuu jälleen ulkokaudella 2016. Joukkue saa eri seuroja edustavista pelaajista, mutta kaikkien tulee kuitenkin olla jonkin seuran jäseniä. Lohkot ja tulokset ylläpidetään Ässässä. Voitetut ottelut kerryttävät normaaliin tapaan rankingpisteitä. Tämän sarjan lisäksi pelaaja voi pelata myös yleistä sarjatennistä. Ilmoittautuminen ulkokauden sarjaan tapahtuu viimeistään 10.4.2016. Ilmoittautumiset: www.tennis.fi/harrasteliiga

Kuva: Pauli Lehto. Etualalla pronssia voittaneen TTS-X:n ykköspelaaja Saku Virtanen, taustalla Jani Vesanen 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Tykkimäki Mini- ja… →