Harrasteliiga hurmasi jälleen – onnittelut mitalisteille!

5.9.2016  |  13:22

Harrasteliiga on pelattu ulkokauden 2016 osalta loppuun kuin Etelä-Suomen miehiä lukuun ottamatta. Joukkueita oli miehissä kaikkiaan mukana 45 ja naisissa 20. 

– Harrasteliigan suosio oli kautta 2015 suurempaa sekä miehissä että naisissa, ja se on osoittanut toimivuutensa niin aikuisharrastajien kuin harrastejuniorienkin keskuudessa. Toivoisin, että seurat voisivatkin mainostaa tätä matalakynnyksistä ja mukavaa kilpailumuotoa harrastevalmennuksissaan. Liigaan kun ei tarvita lisenssiäkän, STL:n kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen sanoo.

– Harrasteliigan pelaajat ovat antaneet myönteistä palautetta tunnin aikapeleistä, sillä ne on helppo järjestää. Osan mielestä ottelut ovat olleet tasollisesti hyviä, kun taas osa on pitänyt tasoeroja liian suurina, sillä mukana on ollut esimerkiksi sarjatenniksen 4-divisioonaan pelaajia.

Tasoluetteloon lisätään vuoden 2017 alussa miehiin E-luokka, ja ensi kesän Harrasteliigaan otettaneenkin miehissä mukaan D- ja E-luokat. 

– Pohdimme, onko syytä tehdä muita uusia, tasoon liittyviä rajauksia, Törnroos-Heinonen kertoo.

 

Ulkokauden mitalistit alueittain:

Etelä-Suomi, miehet:

kultaa: OTC-45

hopeaa: Sata-Tennis

pronssia: Smile sekä TTS vanhat lupaukset

 

Etelä-Suomi, naiset:

kultaa: HyTS MM

hopeaa: Vete leidit

pronssia: OTC stars

 

Varsinais-Suomi, miehet:

kultaa: Laitila Tennis

hopeaa: KLV

pronssia: Roima

 

Häme- ja Keski-Suomi:
Kultaa: VT

Hopeaa: LeTS

Pronssia: JTS Gold

 

Yläkuvassa vasemmalla HyTS MM ja oikealla Vete leidit: Meri Kekäle (vas.), Eveliina Uusiniitty, Eeva Hinttala, Susanna Kallio.

 

Alakuvassa OTC-45 ja Sata-Tennis. 

 

Kokoa joukkue mukaan sisäkaudelle:

Sisäkauden 2016-2017 ilmoittautuminen 30.9. mennessä osoitteessa: https://www.tennis.fi/kilpailut/tennisliiga+sarjatennis+ja+harrasteliiga/harrasteliiga+sisapelikaudella/ilmoittautuminen/

Jaa:

Seuraava uutinen: ULKOKAUDEN 2016 SARJATENNIKSEN… →