Haapasalo, Piirtola ja Verho tuplamestareiksi Turussa

27.3.2007  |  11:30

12- ja 16-vuotiaiden sisäkenttien SM-kisat pelattu

HyTS:n Henri Laaksonen voitti viikko sitten 18-vuotiaiden poikien Suomen mestaruuden Talissa. Omassa ikäluokassaan, 16-vuotiaissa, hän osoitti olevansa varsin ylivoimainen, kun viikonvaihteessa pelattiin luokan Suomen mestaruudesta Turussa. Henri pelasi viisi ottelua, jossa yhteensä kahdeksan ”geimiä”. Hän peittosi puolivälierissä GVLK:n Robert Bernerin, välierissä KTS:n Juuso Ojasen ja loppuottelussa PVS:n Tuomas Mannerin. Toisessa välierässä Manner voitti TaTS:n Henrik Sillanpään. Tuomas ja Henrik voittivat ikäluokkansa nelinpelin kukistamalla finaalissa Robertin ja Juuson.
Pikkupoikien loppuotteluun etenivät KarTen Leo Haapasalo ja TaTS:n Joel Popov. Välierissä Leo voitti ÅLK:n Henrik Sinkon, Joel VT:n Valtteri Telinkankaan. Suomen mestaruus ratkesi vasta kolmen erän jälkeen Leolle. Leosta tuli tuplamestari, kun hän voitti seurakaverinsa Benjami Tirkkosen kanssa valkeakoskealaiset Elmo Kekkosen ja Valtteri Telinkankaan.
Tyttöjen luokissa sekä 16-vuotiaiden kaksinpelin mestari Katja Verho että 12-vuotiaiden mestari Petra Piirtola voittivat myös nelinpelin mestaruudet.
Viikkoa aiemmin 18-vuotiaiden mestaruuden voittanut HVS:n Leia Kaukonen oli omassa ikäluokassaan 16-vuotiaissa ykkössijoitettu, mutta hävisi puolivälierissä 14-vuotiaiden mestaruuden voittaneelle HVS:n Heini Saloselle. Katja Verho voitti Heinin välierissä ja loppuottelussa TaTS:n Johanna Hyötyn. Nelinpelin finaalissa Katja ja Johanna kukistivat HyTS:n Else Virtasen ja TaTS:n Julia Rissasen.
GVLK:sta Sata-Tennikseen siirtynyt Petra Piirtola voitti 12-vuotiaiden välierissä ykkössijoitetun KTS:n Jessica Malisen ja finaalissa KeuTS:n Maria Juponahon, joka välierissä oli yllättänyt kakkossijoitetun Smashin Teresa Oksasen. Ikäluokan nelinpelissä Petra kukisti HLK:n Gabriela Isacsson parinaan Jessican ja Teresan.
(RN)

Juniorien 12v. ja 16v. sisäkenttien SM-kilpailut
23.-26.3. Turku
Järj: TVS ja ÅLK

Loppuottelutulokset
Kaksinpelit
Pojat 12v: Leo Haapasalo KarTe – Joel Popov TaTS 36 75 61
Tytöt 12v: Petra Piirtola Sata – Maria Juponajo KeuTS 63 63
Pojat 16v: Henri Laaksonen HyTS – Tuomas Manner PVS 60 60
Tytöt 16v: Katja Verho Smash – Johanna Hyöty TaTS 62 64
Nelinpelit
Pojat 12v: Leo Haapasalo/Benjami Tirkkonen KarTe – Elmo Kekkonen/Valtteri Telinkangas VT 57 62 64
Tytöt 12v: Gabriela Isacsson HLK/Petra Piirtola Sata – Jessica Malinen KTS/Teresa Oksanen Smash 60 64
Pojat 16v: Tuomas Manner PVS/Henrik Sillanpää TaTS – Robert Berner GVLK/Juuso Ojanen KTS 46 62 63
Tytöt 16v: Johanna Hyöty TaTS/Katja Verho Smash – Julia Rissanen TaTS/Else Virtanen HyTS 64 61

Jaa:

Seuraava uutinen: TCT pudotti GVLK:n… →