H.Kontinen/T.Nieminen jatkoon Falunissa

22.9.2008  |  22:00

Nelinpelissä puolivälieriin

Kolmansiksi nelinpelissä sijoitetut Henri Kontinen ja Timo Nieminen voittivat ensimmäisen kierroksen ottelunsa Falunin miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksessa maanantaina. He hävisivät ensimmäisen erän Ruotsin Rickard Holmströmille ja Oskar Pallinille 1-6, mutta voittivat toisen erän samoin lukemin. Ottelutie-breakin Kontinen/Nieminen –pari vei 10-4 ja eteni näin puolivälieriin.
Sami Huurinainen ja Ruotsin Patrik Brydolf kohtaavat ruotsalaiset Rasmus Jonassonin ja Jonas Pontus Norbergin tiistaina.
Tiistaina seitsemänneksi sijoitettu Timo Nieminen kohtaa Norjan Fredrik Letting-Johnsenin, villin kortin saanut Henri Kontinen kisan kakkossijoitetun Ruotsin Michael Ryderstedtin ja karsinnat selvittänyt Sami Huurinainen ykköseksi sijoitetun britti Alexander Slabinskyn.

Seuraava uutinen: Suomi kohtaa Tanskan… →