H.Kontinen otti Berreristä revanssin

26.11.2009  |  08:00

Torstaina Talissa J.Nieminen ja H.Kontinen

Ihan kaukana ei ollut kuukausi sitten Stockholm Openissa, että Henri Kontinen (ATP 374) olisi voittanut Saksan Michael Berrerin (ATP 100). Yritys hyvä, mutta Berrer meni jatkoon 7-5, 7-6(7).
Toista kertaa ei ”Henkka” halunnut vasuri Berrerille taipua, vaan otti tästä makean revanssin IPP Openin ensimmäisen kierroksen ottelussa Talissa keskiviikkoiltana. Kaksi tuntia viimeviikkoisen Bratislavan ATP Challenger-turnauksen voittanut Berrer pyristeli Kontisen käsittelyssä. Kolmannen erän tie-breakin Kontinen vei 8-6 ja eteni näin toiselle kierrokselle, jolla kohtaa Saksan Julian Reisterin (ATP 178).
Tänä vuonna Reister on ollut kahdessa ATP Challenger-turnauksen loppuottelussa, kesäkuussa Constantassa, Romaniassa ja syyskuussa Banja Lukassa Bosnia ja Hertsegovinassa.
Myös Reisterin Kontinen on kohdannut aiemmin, heinäkuussa Tampereen ATP Challengerin ensimmäisellä kierroksella. Silloin ”Henkka” oli täpärästi parempi luvuin 7-6(6) 7-6(5).
Pääkaupunkiseudun tenniskansa saa torstaina makeaa mahan täydeltä, kun Talin keskuskentälle asettuvat noin klo 16.30 Jarkko Nieminen ja Belgian Ruben Bemelmans ja heti sen perään Kontinen ja Reister. Kumpikin ottelu on IPP Openin toista kierroksta.  Pienen tauon jälkeen Nieminen ja Kontinen pelaavat vielä nelinpelin puolivälieräottelun Australian Rameez Junaidia ja Italian Alessandro Mottia vastaan.

Jaa:

Seuraava uutinen: H.Kontinen ja J.Nieminen… →