H.Kontinen ja T.Nieminen kärkisijoitetut Falunissa

21.9.2010  |  08:52

Falunissa, Ruotsissa lähdetään samoissa alkuasetelmissa miesten 15.000$ ITF Futures-turnaukseen kuin viime viikolla Danderydissä: kärkisijoitetut ovat Suomesta.
Ykkösenä turnauksessa on Henri Kontinen (ATP 271), joka kohtaa avausottelussaan italialaisvasuri Damiano di Iennon (ATP 1160) ja kakkosena Timo Nieminen (ATP 314), joka saa vastaansa Ruotsin Patrik Rosenholmin (ATP 1157). Nieminen ja Rosenholm kohtaavat nyt neljännen kerra, Kaikki aiemmat keskinäiset ottelut ovat päättyneet Niemisen voittoihin.
Juho Paukku (ATP 416) on viidenneksi sijoitettu ja hänellä on vastassa serbikarsija Stefan Milenkovic (ei rankingia). Micke Kontinen (ATP 870) ottaa mittaa ensimmäisellä kierroksella kolmanneksi sijoitetusta Ruotsin Ervin Eleskovicista (ATP 363).
Suomalaisista kaksinpelinsä pelaa tiistaina Paukku. Ottelu alkaa klo 15 Hän ja Timo Nieminen ovat nelinpelin ykkössijoitettuja. Heillä on tiistain alkuillasta vastassa Ruotsin Jesper Brunström ja Tanskan Philip Orno. Micke Kontisen parina nelinpelissä on Ruotsin Tobias Blomgren ja heillä on vastassa ruotsalaispari Isak Arvidsson/Lucas Renard.

Henri Kontinen 

Jaa:

Seuraava uutinen: Etelä-Afrikka, Israel, Italia… →