H.Kontinen ja J.Nieminen veivät Suomen 2-1 johtoon

1.2.2014  |  18:44

Suomi ja Bulgaria jatkoivat lauantaina Talissa, Helsingissä Davis Cupin Eurooppa/Afrikan II ryhmän ensimmäisen kierroksen ottelua. Perjantaina pelattujen kahden kaksinpelin jälkeen tilanne oli 1-1.
Lauantaisessa nelinpelissä Henri Kontinen loisti verkolla ja päätti pisteitä näyttävästi, Jarkko Nieminen oli pommivarma sekä takana että verkolla. Molemmat syöttivät mainiosti läpi koko ottelun.  
-En pysty paljon parempaan syöttötyöskentelyyn kuin mihin pystyin tässä pelissä, totesi Jarkko Nieminen tyytyväisenä ottelun jälkeen.
Suomen pari vei kaksi erää vakuuttavasti, mutta bulgaarit paransivat kolmannessa erässä peliään.
-Etenkin Grozdanovin syötöt olivat aivan ATP-tasoa, sanoi Jarkko.
Vaikka bulgaarit paransivat peliään kolmannessa erässä, suomalaiset lisäsivät omia tehojaan neljännessä.
Henri Kontinen ja Jarkko Nieminen hankkivat Suomelle etulyöntiaseman sunnuntain kahteen kaksinpeliin, kun kukistivat Tihomir Grozdanovin ja Dimitara Kutrovskyn tasan kahdessa tunnissa luvuin 6-3, 6-2, 3-6, 6-2.
Ensin kohtaavat joukkueiden ykköset, Jarkko Nieminen ja Dimitar Kutrovsky.
-Erät on voitettava, ei tässä ennakkosuosikkeja ole, totesi Jarkko tulevasta ottelusta. – Kutrovsky pelaa tasaisesti, hyvin molemmilta puolilta ja liikkuu hyvin.
Ykkösten jälkeen pelaavat joukkueiden kakkoset, Micke Kontinen ja Alexander Lazov. Miehet kohtasivat vuosi sitten Sofiassa maitten edellisessä DC-kohtaamisessa tasan vuositten. Micke voitti Lazovin suoraan kolmessa erässä.
Mutta Jarkko Niemisellä on siis mahdollisuus varmistaa voitollaan Suomen eteneminen toiselle kierrokselle, joka pelataan 4.-6.4.  Vastustaja tulee ottelusta Bosnia ja Hertsegovina – Kreikka. Sarajevossa pelattua ottelua johtaa Bosnia ja Hertsegovina 2-1.

 

Henri Kontinen/Jarkko Nieminen – Tihomir Grozdanov/Dimitar Kutrovsky Bulgaria 63 62 36 62


 

Jaa:

Seuraava uutinen: P16-maajoukkue pelaa sijoista… →