GVLK:n naiset tekevät paluun Norpe Tennisliigaan

15.9.2014  |  16:21

Viimeksi 1990-luvun alussa liigassa pelannut helsinkiläinen Grön-Vita Lawntennis Klubben tekee paluun ylimmälle sarjatasolle. Kevään liigakarsinnat menestyksekkäästi selvittäneet Petra Piirtola, Emma-Sofia Helisten ja Andrea Widing jatkavat seurassa. Lisäksi tulevalle Norpe Tennisliigakaudelle joukkueeseen liittyvät Porin Verkkopalloseuraa viime kaudet edustaneet Hietaniemen siskokset Anni ja Ninni sekä Lotta Immeli. Seuran ykköspelaajana on WTA-listalla sijalla 929 oleva Mia Eklund, mutta nähtäväksi jää, pelaako hän tulevalla kaudella lainkaan Suomessa. Joka tapauksessa GVLK lähtee siis melko laajalla materiaalilla alkavaan kauteen.

”Tavoitteenamme on ehdottomasti päästä mitalipeleihin. Uutena joukkueena uskomme pystyvämme taistelemaan ja pärjäämään viime vuosien mitalisteja vastaan!”, kertoo joukkueen kapteeni Ninni Hietaniemi. Tie mitaliotteluihin aukeaa sijoittumalla alemman lohkon kahden parhaan joukkoon ja voittamalla puolivälierissä vastaan asettuvan ylemmän lohkon sijoille 3-4 jääneen joukkueen.

GVLK:n vahvuus on laaja materiaali. Vaikka ykköspelaaja Mia Eklund ei olisikaan kokoonpanossa, seura saa varmasti jokaiseen otteluun kentälle kilpailukykyisen joukkueen. Tasaisuus voikin olla valttia ja siivittää GVLK:n lohkonsa kahden parhaan joukkoon. Pienestä se on todennäköisesti kiinni ja kauteen pitää mahtua myös huippuonnistumisia rutiinitason säilyttämisen lisäksi. Toimituksen arvio on, että sarjanousijat yltävät lohkossaan toiseksi ja jatkavat kauttaan puolivälierissä.

Naisten Norpe Tennisliiga alkaa yhdellä ottelulla 20.9.2014. Muut joukkuet aloittavat 27.9.2014. Liigassa pelaa kahdeksan joukkuetta ja esittelemme jokaisen ennen kauden alkua.

Lue lisää www.norpetennisliiga.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Hyvästä Parhaaksi -seurapäivä… →