GT pysyy voittamattomana miesten Norpe Tennisliigassa

11.1.2015  |  13:52

Miesten Norpe Tennisliigan seitsemännellä kierroksella oli sekä sarjataulukon kärjessä että hännillä tärkeät kamppailut.
Kärkikamppailu käytiin ykkösen ja kakkosen, GT:n ja TCT:n välillä Esport Centerissä. Kauniaislaisilla ei ollut rivistössään sen paremmin Henri Laaksosta kuin Jaan Frederik Brunkenia, mutta Panu Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen pitivät huolen, että GT pysyy liigakärjessä. Virtanen voitti TCT:n Eero Vasan jännittävässä ottelussa, jossa ratkaisu tuli vasta ottelutie-breakissa luvuin 10-7. Niklas-Salminen Jesper Saarnin kahdessa erässä. Nelinpeli nosti sykettä katsomossa; Niklas-Salminen ja Virtanen voittivat Saarnen ja Vasan 7-5, 5-7 [10-7]. TCT:n ainoan voiton otti Mika Purho Hannu Piiroisesta.

Viime kaudeksi liigaan noussut KarTe joutui kotikentällään Mehtimäen tennishallissa taipumaan JTS:lle. Joensuulaiset voittivat ottelussa vain yhden erän, nelinpelissä, mutta Mikhail Balmashev ja Masi Sarpola veivät nelinpelinkin voiton jyväskyläläisille voittamalla ottelutie-brekin 10-6.
KarTella on seitsemästä ottelusta vain yksi piste.
JTS ja V-P ovat kolmessa pisteessä, mutta JTS nousi V-P:n ohi kahdeksanneksi paremmalla voitto-tappio -tilanteella 10-18. Vantaalaiset kokivat kotikentällään Hiekkaharjussa 0-4 tappion Smashille.  Kakkosten ottelussa V-P:n Tuomas Waheeb oli lähellä viedä voiton Mika Kososesta, mutta smashiläinen oli tehokkaampi ottelutie-breaksissa ja vei sen 10-6.
Viimevuotista miesten liigamestaruutta puolustava TaTS otti kaksi pistettä voittamalla kotonaan HVS:n 4-0. Helsinkiläiset eivät onnistuneet viemään erääkään Tampeeella Liiganousija Smash-Kotka tasasi Meilahdessa pistettä HLK:n kanssa. Kotkalaiset veivät ykkösten ja kakkosten ottelut, HLK kolmosten kaksinpelin ja nelinpelin.

Sunnuntaina pelataan miesten Norpe Tennisliigan kahdeksas, toiseksi viimeinen kierros.