Grani Tennis ja Smash-Kotka kärjessä miesten Norpe Tennisliigassa

29.9.2014  |  19:45

Viikonloppuna pelattiin kaksi ensimmäistä kierrosta miesten Norpe Tennisliigassa. Grani Tennis ja Smash-Kotka olivat ainoat joukkueet, jotka voittivat molemmat ottelunsa ja jakavat liigan kärkipaikan neljällä sarjapisteellä.

Yksi ennakkosuosikeista Grani Tennis aloitti kautensa kahdella vierasottelulla. Lauantaina JTS sai kokea granilaisten paremmuuden 0-4 lukemin. Sunnuntaina Valko-Pallo onnistui voittamaan yhden kaksinpelin, mutta koko ottelu kirjattiin 3-1 luvuin GT:n hyväksi. Grani Tenniksen voiton takuumiehinä olivat Jaan Fredrik Brunken ja Panu Virtanen, jotka voittivat kaikki pelaamansa kaksi kaksin- ja kaksi nelinpeliä.

Sarjanousija Smash-Kotka aloitti liigauransa hyvin, vaikka joutuikin tekemään täyden työn sekä Valko-Pallon että HVS:n vieraana. Lauantaina pelattu Valko-Pallon ja Smash-Kotkan ottelu tarjosi jännitystä alusta loppuun. Kaikki neljä ottelua päättyivät vasta ottelutiebrakessa. Niistä kotkalaiset onnistuivat voittamaan kolme. Sunnuntaina Smash-Kotka haki pisteet Helsingistä HVS:n kotikentältä niin ikään 3-1 tuloksella. Kotkalaiset Boris Chernov ja Ville-Petteri Ahti voittivat molemmat kaksi kaksinpeliä ja yhden nelinpelin viikonlopun aikana.

Myös HLK, Smash ja TCT avasivat kauden vahvasti. Kaikille kolmelle saldoksi tuli yksi voitto ja yksi tasapeli. Etenkin HLK:lle 2-2 tulos HVS:ää vastaan ja 3-1 voitto KarTesta olivat erittäin tärkeitä pudotuspelipaikkaa ajatellen. Smash ja TCT tasasivat lauantaina pisteet 2-2 lukemin. Sunnuntaina Smash haki pisteet JTS:ltä 3-1 voitolla. TCT puolestaan teki voitokkaan matkan Tampereelle, missä se kukisti TaTS:n 3-1.

Kahden kierroksen jälkeen HVS, KarTe ja TaTS ovat yhdessä pisteessä ja V-P sekä JTS vielä ilman pisteitä. Liigaviikonloppu tarjosi tasokasta tennistä ja tiukkoja otteluita. Sunnuntain kierroksella erikoista oli se, että kaikki ottelut päätyivät vierasvoittoon. Seuraavissa otteluissa yleisöltä kaivataankin siis lisää kannustusta kotijoukkueille.

Miesten Norpe Tennisliiga jatkuu 18.-19.10.2014, jolloin pelataan taas kaksi kierrosta.

Lue lisää www.norpetennisliiga.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Tänään ehtii vielä… →