Fyrstenberg/Matkowski vei Metzin ATP250-turnauksen nelinpelin

21.9.2014  |  16:41

Neljänneksi sijoitetut Henri Kontinen (ATP4p 57) ja Kroatian Marin Draganja (ATP4p 30) kohtasivat sunnuntaina Metzin ATP250-turnauksen, Moselle Openin, nelinpelin loppuottelussa kolmossijoitetut Puolan Mariusz Fyrstenbergin (ATP4p 43) ja Marcin Matkowskin (ATP4p 42).

Ensimmäinen erä oli tasainen; siinä edettiin 6-6:een. Draganja ja Kontinen veivät tie-breakin vahvasti 7-3. Myös toinen erä pysyi tasaisena 3-3:een asti. Erän seitsemännessä pelissä puolalaiset onnistuivat syötönmurrossaan ja veivät sen turvin erän 6-3.
Ottelutie-breakia Fyrstenberg ja Matkowski johtivat parhaillaan 7-4 ja sitten 9-6. Draganjan ja Kontisen taka-ajo ei riittänyt, vaan pari koki tappion 8-10.
Fyrstenbergille tämä oli 16. ja Matkowskille 15. nelinpelin turnaus voitto. Henri Kontinen voitti elokuun alussa Kitzbühelissä uransa ensimmäisen ATP-nelinpelin yhdessä Jarkko Niemisen kanssa, Draganja otti voiton tänä vuonna vuonna Hampurissa parinaan Romanian Florin Mergea.
Alkavalla viikolla Kontinen ja Draganja kisaavat ATP250-kisassa Kuala Lumpurissa, Malesiassa. Parilla on avausottelussa vastassan Saksan Benjamin Becker ja aussi Rameez Junaid.

Moselle Open
ATP250-turnaus
15.-21.9.2014 Metz, Ranska

Nelinpeli
Loppuottelu: Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski Puola (3.) –  Marin Draganja Kroatia/Henri Kontinen (4.) 67(3) 74 [10-8]