Espoon Verkkopalloseuran tavoitteena on uusia puolivälieräpaikka naisten Norpe Tennisliigassa

21.9.2014  |  14:29

Viime kaudella Espoon Verkkopalloseura selvisi Norpe Tennisliigan puolivälieriin sijoituttuaan alkulohkossaan toiseksi. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella tuleva mestari Smash-Tennis oli kuitenkin parempi. Joukkueen selkärankana toimi Satu Salonen, joka palkittiin kauden päätteeksi parhaana nuorena naispelaajana. Satu jatkaa joukkueessa myös kaudella 2014-2015 samoin kuin hänen siskonsa Sini sekä Nanna Havia ja Nea-Maria Alanko. Sen sijaan viime kaudella myös tärkeässä roolissa ollut Anni Poikola sai opiskelupaikan Yhdysvalloista ja häntä ei luultavasti nähdä EVS:n kokoonpanossa alkavan kauden peleissä.

Joukkueen johtaja Jarmo Salonen analysoi tulevaa kautta seuraavasti: ”Vähimmäistavoitteena on sarjapaikan säilyttäminen ja toki myös pääsy puolivälieriin, kuten viime vuonna. Joukkueemme on jossakin määrin heikentynyt viime vuodesta, koska yksi luottopelaajistamme, Anni Poikola, lähti opiskelemaan USA:han, eikä tiimiin ole tullut uusia vahvistuksia.” Alemmassa alkulohkossa pelaavat EVS:n lisäksi Smash-Kotka sekä sarjanousijat GVLK ja OVS. Lohkon kaksi parasta etenevät puolivälieriin ja kaksi heikointa liigakarsintoihin.

Alempaan alkulohkoon tulleet nousijajoukkueet ovat saaneet hyviä vahvistuksia samoin kuin karsinnan kautta paikkansa säilyttänyt Smash-Kotka. Espoolaisille pudotuspelipaikka tulee olemaan kova haaste ja vaatii todellista venymistä runkosarjan otteluissa. Toimitus arvioi, että EVS on kauden päätteeksi lohkossaan sijoilla 3-4, mikä tarkoittaa karsintoihin joutumista.

Naisten Norpe Tennisliiga alkoi yhdellä ottelulla 20.9.2014. Muut joukkueet aloittavat kautensa 27.9.2014.

Lue lisää www.norpetennisliiga.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Fyrstenberg/Matkowski vei Metzin… →