Finnish Tennis Tour – viikonloppuna luvassa tiukkoja kamppailuja

17.5.2018  |  20:28  |  Ennakot

Tänä viikonloppuna Åbo Lawn-Tennis Klubb järjestää Kaarinassa Finnish Tennis Tourin 2. osakilpailun. Kyseessä on suomalaisten huippupelaajien kilpailusarja, johon sisältyvät myös sisä- ja ulkokenttien SM-kilpailut. Kaarinassa on luvassa tiukka taistelu voitosta sekä naisten että miesten puolella.

Naisten kilpailussa ovat mukana muun muassa Bea Kivikoski (4. sijoitettu), Liisa Vehviläinen (3), Fanny Törn (2) ja Mariella Minetti (1). Turnauksen ykkössijoitettu Mariella Minetti on viime kauden Finnish Tourin voittaja.

– Tavoitteena on pelata hyviä pelejä ja kisavoittoa lähden hakemaan, toteaa Mariella Minetti, jonka mieleen Finnish Tourin kilpailut ovat.

– Tykkään Finnish Toureista, kun niissä on hyvät rahapalkinnot. Se tekee kisoista paremman tasoiset, hän huomauttaa.

Miesten kisaan sijoitettuina pelaajina lähtevät Masi Sarpola (8), Leevi Säätelä (7), Ville-Petteri Ahti (6), Aleksi Tuukkanen (5), Alex Hedman (4), Ristomatti Lanne (3) ja Verneri Tuomi (2). Ykkössijoitettu on viime kauden Finnish Tourin voittaja Lauri Kiiski.

– Hyvillä mielin olen lähdössä viikonlopun kisaan. Paikat ovat kunnossa ja matsejakin on viime aikoina takana jonkin verran mm. liigamatsi Ranskassa. Tämä on kauden ensimmäinen kisani ulkokentällä. Se on kivaa vaihtelua, kertoo Kiiski turnauksen aattona.

Ennakkosuosikin asemastaan Kiiski ei ota paineita.

– En mieti turnauksen voittamista. Vastassa on kovia pelimiehiä. Pelaan ottelun kerrallaan ja jokaista matsia lähden voittamaan. Sillä tavoin vähän kerrassaan pyrin kohti loppupelejä.

– Kaarinassa on tosi hienot puitteet ja hyvät järjestelyt. Se on mukava paikka sekä pelaajille että katsojille, toteaa Kiiski.

Lisätietoa (aikataulut, kaaviot ym.) löydät täältä.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Patrik Niklas-Salminen upeaan… →