Espanja voitti nelinpelin DC-finaalissa

23.11.2008  |  10:00

Argentiina 1-2 tappiolla

Argentiinan DC-kapteeni Alberto Mancini vaihtoi Agustin Callerin pariksi David Nalbandianin aiemmin ilmoittamansa Jose Acasuson tilalle Davis Cupin loppuottelun lauantaiseen nelipeliin Mar del Platassa, Argentiinassa. Espanjan parina olivat perjantaina Juan Martin del Potron kaksinpelissä voittanut Feliciano Lopez ja Fernando Verdasco.
Argentiinalaisyleisö ei odottanut omiltaan muuta kuin voittoa, ja ensimmäisen erän pari veikin 7-5. Toinen erä meni samoin lukemin espanjalaisille, joiden mainio vire vei heidät kolmannessa erässä jo 5-1 johtoon. Nalbandian ja Calleri nousivat ahdingosta, ja erässä jouduttiin tie-breakiin. Argentiinalaiset johtivat sitä 4-0, mutta Espanjan pari vei seuraavat kuusi pistettä peräkkäin ja lopulta voiton pistein 7-5. Neljännessä erässä neljäs ottelupallo toi Lopezille ja Verdascolle 6-3 voiton, ja Espanja meni loppuottelussa 2-1 johtoon.
Yleisö käyttäytyi ottelussa huonosti ja tuomari Pascal Marialla sekä referee Stefan Franssonilla oli täysi työ saada se rauhoittumaan.
Sunnuntaina Juan Martin del Potro kohtaa ykkösten ottelussa David Ferrerin ja loppuottelun päättää kakkosten ottelu David Nalbandian-Feliciano Lopez.

Seuraava uutinen: Tursunov IPP Openin… →