Eriksson ja Miettinen 21-vuotiaiden Suomen mestareiksi

20.6.2022  |  21:24  |  Raportit

P21 finalistit Tuomas Rikkonen & Axel Eriksson

21-vuotiaiden Suomen mestaruudesta pelattiin viikonloppuna Kaarinassa. Kaksinpelin mestaruuksia juhli kilpailunjärjestäjän Åbo Lawn-Tennis Klubin pelaajat Axel Eriksson ja Asta Miettinen.

Turnauksen toiseksi sijoitettu Miettinen pelasi läpi kilpailun häviämättä erääkään. Finaalissa kaatui kolmanneksi sijoitettu Nuppu Palm (Smash) 6-1, 6-3. Miettinen juhli myös nelinpelin Suomen mestaruutta yhdessä seurakaverin Emilia Järvisen kanssa. Poikien Suomen mestariksi kruunattiin Eriksson, joka tasaisessa loppuottelussa voitti Tuomas Rikkosen (TVS) 6-3, 7-5. Myös Eriksson saalisti turnauksesta kaksi mitalia, kun hän saavutti nelinpelistä pronssia yhdessä Emil Matikaisen (HVS) kanssa. Poikien nelinpelin Suomen mestaruutta juhli Einari Kilpinen (GT) ja Leo Stenlund (ÅLK).

Kilpailunjärjestän ÅLK:n turnaus oli hyvin onnistunut. Seuran omat pelaajat juhlivat voittoa kilpailun jokaisessa sarjassa voittoa.

T21 finalistit Asta Miettinen & Nuppu Palm

Tulokset

Kaksinpelien loppuottelut

Axel Eriksson (ÅLK) – Tuomas Rikkonen (TVS) 6-3, 7-5
Asta Miettinen (ÅLK) – Nuppu Palm (Smash) 6-1, 6-3

Nelinpelien loppuottelut

Einari Kilpinen (GT)/Leo Stenlund (ÅLK) – Niila-Tapio Magga (OVS)/ Andreas Sillaste (OVS) 4-6, 6-3, 10-4
Emilia Järvinen (ÅLK)/ Asta Miettinen (ÅLK) – Evia Koskinen (ÅLK)/ Ella Salonen (ÅLK) 6-0, 6-2