Emma taistelee puolivälieräpaikasta torstaina

24.11.2011  |  17:13

Piia Suomalainen putosi toisella kierroksella naisten 25.000$ ITF-turnauksen kaksinpelin toisella kierroksella torstaina Talissa.
Villillä kortilla turnauksen pääsarjaan päässyt Piia (WTA 399) otti makean voiton ensimmäisellä kierroksella Ukrainan Irina Buryachokista (WTA 259) pelaajien ensimmäisessä kohtaamisessa luvuin 64 60, kohtasi toisella kierroksella moskovalaiskarsija Daria Gavrilovan (WTA 385). Piia vei ensimmäisen erän 6-2, mutta venäläinen seuraavat erät 6-3, 6-2.

Turnauksen järjestäjä seuran Leia Kaukonen oli kisassa niin ikään villillä kortilla. Harkovilaisvasuri Anastasiya Vasylyeva (WTA 391) pelasi ensin karsinnat. Annika Sillanpää vei Vesylyevalta toisen erän karsintojen ensimmäisellä kierrokella, mutta hävisi kolmannen erän 1-6. Pääsarjaan ukrainalainen meni voitolla Kroatian Silvia Njiricistä.

Emma Laine (WTA 396) sai järjestäjien kolmannen villin kortin kisan pääsarjaan ja käyttikin sen hienosti hyväkseen. Ukrainen Tetyana Arefyeva (WTA 251) kukistui ensimmäisellä kierroksella 6-2, 7-5. Toisella kierroksella torstain alkuillasta Emma saa vastaansa Kroatian Ana Vrljicin (WTA 259). Naiset ovat kohdanneet tätä ennen jo neljä kertaa (vuosina 2004, 2005, 2008 ja 2010). Emma johtaa keskinäisiä otteluita 3-1.
Suomalaisnaisia on mukavasti mukana nelinpelissä. Puolivälieriin menivät (tosin luovutuksella) Ella Leivo ja Saana Saarteinen, Leia Kaukonen ja Piia Suomalainen voitolla nelossijoitetuista Venäjän Natela Dzalamidzesta ja Ukrainan Anastasiya Vasylyevasta.
Petra Piirtola ja Heini Salonen sinnittelivät Johanna Hyötyn ja Annika Sillanpään kanssa avausottelussa, mutta hävisivät ottelutie-breakin 8-10.
Välieriin menee varmuudella ainakin yksi suomalainen, ykkössijoitettu Emma Laine slovakialaisparinsa Janette Husarovan kanssa tai Leivo ja Saarteinen, sillä parit kohtaavat puolivälierissä. Hyötyn ja Sillanpää puolivälierävastustajat ovat kakkossijoitetut Unkarin Timea Babos ja Ukrainen Irina  Buryachok.
Kaukonen ja Suomalainen kohtaavat puolivälierissä Israelin Julia Gluschkon ja Ranskan Alize Limin, Tampereen naisten ITF-turnauksen kaksinpelin voittajan kesältä 2010.

 

Emma Laine

Jaa:

Seuraava uutinen: Micke ja Timo… →