Emil Ruusuvuori ja Mandatum Life yhteistyöhön

9.4.2018  |  16:02  |  Yhteistyökumppanuudet

Viikonloppuna upeasti Davis Cup -maaottelussa Liettuaa vastaan pelannut Emil Ruusuvuori on aloittanut yhteistyön finanssiyhtiö Mandatum Lifen kanssa.

”Olen innoissani yhteistyömahdollisuudesta Mandatum Lifen kanssa ja kiitollinen heidän osoittamasta luottamuksesta minua ja tulevaisuuttani kohtaan”, Emil Ruusuvuori sanoo.

”Ensimmäisen ammattilaisvuoteni aikana tavoitteenani on kerätä mahdollisimman paljon kokemusta ammattilaistason peleistä ja kartuttaa ymmärrystäni siitä, miten maailman parhaat pelaajat pelaavat ja harjoittelevat”, Ruusuvuori jatkaa.

Helsingistä kotoisin olevan Ruusuvuoren saavutuksiin lukeutuvat sijoitus junioreiden maailmanlistan neljänneksi marraskuussa 2017 sekä IFT Junior Masters -turnauksen voitto. Suomen Davis Cup -maajoukkueeseen kuuluva Ruusuvuori on tällä hetkellä ATP-maailmanlistan sijalla 592. 19-vuotiaan Ruusuvuoren kotiseura on HVS-Tennis ja häntä valmentaa Federico Ricci.

”Toivotamme Emilin tervetulleeksi osaksi Mandatum Lifen joukkuetta. Uskon, että jaamme samankaltaisen asenteen taistella ja pinnistää yhä korkeammalle”, kommentoi Mandatum Lifen viestintä- ja markkinointijohtaja Niina Riihelä.

Kuvassa Emil Ruusuvuori viikonlopun Davis Cup -ottelussa, jossa hän ratkaisi voiton Suomelle. Kuvan on ottanut Jesse Väänänen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Seniorien tasavuosiluokkien SM-liigaplayoffs… →