Ella Leivolle viides SM-kulta: Sain taistella voiton eteen

25.6.2015  |  19:02

TaTS:in Ella Leivo on kaksinpelin tuore Suomen mestari. Hän voitti ulkokenttien SM-kilpailuissa Turussa Tanja Tuomen 6-2, 5-7, 6-1.

– Matsi sujui alkujännityksen ihan hyvin. Toisessa erässä passivoiduin hieman, ja Tanja pääsi hallitsemaan peliä. Kolmanteen erään paransin taas peliäni, Leivo kertaa.

– Välillä tuli todella pitkiä palloja. Sain taistella voiton eteen.

Suomen mestaruus oli Leivolle kaksinpelissä viides. Lisäksi hänellä on nelinpelissä kaksi kultaa.

– Ensi viikolla pelaan SM-liigaa, ja sen perään ovat vuorossa Tampere Open ja Savitaipaleen 10 000 dollarin kilpailu, oivassa vireessä oleva Leivo kertoo suunnitelmistaan.

Sekä Leivo että Tuomi edustavat Tampereen Tennisseuraa. Myös naisten nelinpeli oli TaTSin juhlaa, sillä Tuomi voitti Suomen mestaruuden yhdessä seurakaverinsa Roosa Timosen kanssa.

Miehissä SM-kisat etenevät ennakkokaavailujen mukaisesti. Kärkisijoitetuista Harri Heliövaara (1), Ristomatti Lanne (2), Lauri Kiiski (3), Leevi Säätelä (4) ja Verneri Tuomi (5) selvittivät vakaasti tiensä puolivälieriin. Heliövaara saa huomenna vastaansa 16-vuotiaan Emil Ruusuvuoren, joka on osoittanut kirkkaasti olleensa villin kortin arvoinen. Myös Sami Huurinainen ja Pyry Hyrkkönen ovat yhä mukana mitalijahdissa.

Miesten puolivälierät pelataan Jarkko Nieminen Areenalla perjantaina kello 12 alkaen.

Seuraava uutinen: Tampere Open -kisalehti… →