Eero Vasa hienossa vireessä Tampereella – ”Tennis on edelleen ihan ykkösasia”

23.7.2019  |  18:58  |  Raportit, Videot

Suomen miesten maajoukkueessakin vuosina 2016 ja 2017 esiintynyt Eero Vasa pelaa hienoa turnausta Tampereella.

Yhdysvalloissa yliopistotennistä kaksi vuotta nyt tahkonnut Vasa on napannut voitot niin kaksin- kuin nelinpelissä Tampere Openissa. Maanantai-iltana kaatui kaksinpelissä romanialainen Dragos Dima (ATP-327) 6-4, 6-4 ja tiistaina Vasa ja Patrick Kaukovalta etenivät nelinpelin puolivälieriin voitolla ranskalaisparista Sadio Doumbia/Fabien Reboul 6-3, 6-4.

– Ottelu oli alusta loppuun tasaista tekemistä. Keskityin siihen ettei tullut tyhmyyksiä tehtyä ja se auttoi, kommentoi Vasa kaksinpeliään.

Vasa kertoo tenniksen olevan edelleen hänen ykkösprioriteettinsa ja hän tavoittelee ammattilaisuutta, kun opinnot ovat ohi.

– Ihan mukavaa ja rankkaa on ollut Yhdysvalloissa. Se on kasvattanut minua niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tennis on edelleen ihan ykkösasia – menee koulutuksen edelle. Treenaan ihan täysillä ja parin vuoden kuluttua, kun olen valmistunut, on tarkoitus aloittaa kiertää enemmän ammattilaisturnauksia. Jos kaksinpeli ei näytä niin hyvältä, niin nelinpeli on aina mahdollisuus. Tiedän pystyväni pelaamaan hyvää nelinpeliä. Kaksinpelimaailma on aika kova, mutta kaikki on mahdollista – ehkä kuitenkin nelinpeli voi olla se realistisempi tavoite, kommentoi Vasa.

Kaksinpelin toisella kierroksella Vasa kohtaa ruotsalaisen toiseksi sijoitetun Elias Ymerin (ATP-116). Vasa ja Kaukovalta odottavat puolivälierävastustajikseen voittajia ottelusta Harri Heliövaara/Patrik Niklas-Salminen – [3] Andrea Pellegrino/Andrea Vavassori (ITA).

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen, Hartman ja… →