Dimitrov, Berankis, Mannarino ja Przysiezny IPP Openin välieriin

26.11.2010  |  21:00

Sunnuntaisista IPP Openin kaksinpelin loppuottelupaikoista kilpailevat lauantaina Talissa, Helsingissä Bulgarian Grigor Dimitrov, Liettuan Richard Berankis, Ranskan Adrian Mannarino ja Puolan Michal Przysiezny.
Kontiset voittanut Mannarino (ATP 98) saa vastaansa kisan kakkossijoitetun, viimevuotista voittoa puolustavan Przysieznyn (ATP 78), joka pysäytti hurjasti Helsingin virolaisten kannustaman ja Pasi Virtasen valmentavan Jürgen Zoppin (ATP 250) tunnissa ja viidessä minuutissa luvuin 6-3, 6-2. Ottelu alkaa Talissa lauantaina klo 13.

19-vuotias Dimitrov (ATP 112) voitti reilussa tunnissa ja vartissa Saksan Julian Reisterin (ATP 113) 7-6(5), 3-6, 6-1. Vahvasti polvi teipattuna pelannut Dimitrov satutti ensimmäisen erän tie-breakissa olkapäänsä ja joutui pitämään kolmen minuutin teippaustauon. Toisessa erässä hän näytti varovan olkapäätään ja menetti erän, mutta tuli varsin vahvasti jälleen kolmanteen ja vei sen selvin lukemin.
Välierissä hän kohtaa Berankisin (ATP 119), joka voitti puolivälierissä 58 minuutissa Kanadan Frank Dancevin (ATP 298) 6-4, 6-2. Ottleu on Talissa lauantaina päivän toinen, heti Przysieznyn ja Mannarinon ottelun jälkeen.