DC-arvonta klo 13

14.7.2005  |  09:50

Suomi-Bulgaria –ottelu alkaa perjantaina

Suomi ja Bulgaria kohtaavat Davis Cupin Euro-Afrikan II ryhmän toisen kierroksen ottelussa 15-17.7. Helsingissä
Torstaina 14.7. klo 13 Taivallahden tenniskeskuksessa joukkueiden kapteenit Joakim Berner ja Orlin Stanoytchev ilmoittavat, ketkä kaksi pelaajaa nelimiehisestä joukkueesta he ovat valinneet pelaamaan kaksinpeleissä ja ketkä pelaavat  lauantaisen nelinpelin.
Suomen joukkueessa ovat Jarkko Nieminen, Tuomas Ketola, Lauri Kiiski ja Tommi Lenho, Bulgariaa edustavat Todor Enev, Ilia Kushev, Radoslav Lukaev ja Yordan Kanev.
Suomen joukkue leireili Helsingissä jo edellisenä viikonvaihteena ja kokoontui sitten uudestaan tiistaina Taivallahteen valmistautumaan tulevaan otteluun. Bulgarian joukkue saapui Helsinkiin vasta myöhään tiistai-iltana.
Perjantaina 15.7. klo 13 alkavassa maaottelussa pelataan kaksi kaksinpeliä peräkkäin. Niissä maitten ykköspelaajat kohtaavat toisen maan kakkospelaajan. Lauantaina klo 13 alkaen pelataan nelinpeli ja sunnuntaina klo 13 kohtaavat maitten ykköset, tämän jälkeen kakkospelaajat.
Ottelut pelataan ”paras viidestä” –periaatteella eli voittoon tarvitaan kolme erää. Mikäli maaottelu on ratkennut ennen viidettä ottelua, pelataan loput ”paras kolmesta” –periaatteella.
Perinteikkäällä Taivallahden tenniskeskuksen massakentällä pelattavaan otteluun on myyty mukavasti lippuja ennakkoon, mutta vielä on jonkin verran tilaa.
Perjantaina ja sunnuntaina aikuisten pääsylipun hinta on 20 €, juniorien (alle 18v) 10 €, lauantaina aikuisten lipun hinta on 10 €, juniorien  5 €.
Taivallahden tenniskeskuksen osoite on Eteläinen Hesperiankatu 40.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ketola aloittaa Davis… →