Davis Cup -viikko käynnistyi rakennuspuuhissa ja aktiivisella lasten päivällä Jarkko Nieminen Areenalla

29.1.2024  |  22:53  |  Ennakot

Maanantai oli erittäin monipuolinen ja aktiivinen päivä niin Gatorade Centerissä kuin Jarkko Nieminen Areenassa. Tiistaina joukkueet aloittavat harjoitukset peliareenalla.

Alakatsomoon vapautui istumapaikkalippuja niin perjantaille kuin lauantaille. Tällä hetkellä lippuja on myytynä hieman yli 13 000; Suomen ja Portugalin ottelusta tulee kaikkien aikojen suurin maaottelutapahtuma Suomessa.

 

OSTA LIPUT | TIKETTI.FI
TAPAHTUMASIVU

Gatorade Centerin muuttaminen tennisareenaksi alkoi aikaisin aamulla. Päivän aikana areenaa sisustettiin uuteen uskoon ja isoin urakka oli täsmälleen 396 vaneripalasta rakennettava tenniskenttä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Samaan aikaan Jarkko Nieminen Areenalla TVS-Tennis ja Tennisliitto liikuttivat lähes sataa alakoululaista Hippo Street Tenniksen parissa. Viime vuonna Hippo Street Tennis -kiertue tavoitti noin 13 000 lasta, eli tämän vuoden liikuttaminen lähti upealla tavalla liikkeelle. Lasten kanssa pelaamisen ilosta oli nauttimassa Jarkko Nieminen, jolle oltiin tehty oma veistos hallin sisälle.

”Iso kiitos kaikille ketkä tulivat tänään pelaamaan tennistä. Ja suuri kiitos tästä veistoksesta, arvostan todella paljon”, sanoitti kapteeni ennen kuin siirtyi treenien pariin kentälle yhdessä Eero Vasan kanssa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Niemisen prinsiipit tiimi-… →