Davis Cup – videohaastattelu: Otto Virtanen – ”Todella hyvät tunnelmat”

2.3.2022  |  16:13  |  Ennakot, Videot

Otto Virtanen on esiintynyt edukseen viimeisimmissä maaotteluissa Intiaa ja Meksikoa vastaan. Myös nyt suomalaispelaaja uhkuu hyvää fiilistä ja tuntumaa maaottelun alla.

– Täällä on tuntunut treenit todella hyvältä ja mikäs tällaisissa huippuolosuhteissa on tehdessä. Keskiviikkona otimme Emilin kanssa vähän eriä ja painettiin menemään palloa aika kovaa. Emilin kanssa on hienoa treenata, kun pallo tulee lähes aina takaisin ja hyvällä tempolla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Tulivoimainen suomalaispelaaja on vielä pelannut aika vähän ammattilaisotteluita tänä vuonna. Kausi alkoi komealla finaalipaikalla ITF-kiertueella Liettuassa.

– Vuosi lähti tosi hyvin liikkeelle, mutta tuon Liettuan jälkeen tuli kaksi tappiota. Mutta niitä tulee ammattilaistenniksessä ja pitkä kausi on vielä edessä.

Virtanen oli viimeisimmässä maaottelussa Intiaa vastaan pohjustamassa voittoa, kun hän aloitti ottelut yllättämällä vierailijoiden ykköspelaajan Prajnesh Gunneswaranin. Myös nyt ennusmerkit viittaavat siihen, että Virtanen pääsisi hakemaan perjantaina yllätystä Belgian David Goffinista (ATP-68). Pelaavat kokoonpanot julkaistaan torstaisessa arvontatilaisuudessa klo 13.15 alkaen.

– On todella hyvät tunnelmat ottelun alla. Meillä on aina täällä hyvä tunnelma ja yleisö elää hyvin hengessä mukana.

Vieressä istuva Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori kuittaa myös kannustavasti.

– Täysi luotto, että Ottokin pystyy Goffinin kaatamaan.

Jaa:

Seuraava uutinen: Davis Cup -videohaastattelu:… →