Davis Cup: Vasa korvaa Kaukovallan Suomen joukkueessa

29.1.2024  |  06:55  |  Ennakot

Miesten maajoukkueen, Porsche Davis Cup Team Finland, kokoonpanoon tulee muutos Patrick Kaukovallan selkävamman johdosta.

Kaukovallan korvaa tuttu mies Eero Vasa, joka pääsee osaksi joukkuetta kotikaupungissaan Turussa.

”Innokkaalla fiiliksellä kohti Turkua! Kotikaupunki, tupa täynnä ja tulikuuma joukkue, niin mikäs sen parempaa hypätä takaisin mukaan. Aina on hienoa pukea suomipaitaa päälle. Todella harmi Paten selän kannalta; ei ole koskaan kiva, kun hyvä kaveri loukkaantuu. Toivottavasti tulee nopeasti kuntoon, niin pääsemme yhdessä reissuun, kun varmasti pelataan samoja kisoja tänä vuonna”, kommentoi Vasa.

Vasa pelasi voitokkaasti Suomen riveissä kotimaaottelussa Uutta-Seelantia vastaan 2022. Lisäksi Vasa oli viime vuoden ensimmäisessä historiallisessa hetkessä mukana, kun Suomi voitti Argentiinan noin vuosi sitten ja eteni Davis Cup Finalsiin.

Suomen joukkueen viisikon muodostavat Emil Ruusuvuori, Otto Virtanen, Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen ja Vasa. Portugalin joukkueessa ovat Nuno Borges, Joao Sousa, Henrique Rocha, Gastao Elias ja Francisco Cabral.

TUTUSTU TAPAHTUMASIVUUN
OSTA LIPUT | TIKETTI.FI

Pelipäivien aloitusajat ovat perjantaina 2.2. klo 17.30 alkaen ja lauantaina 3.2. klo 15.00 alkaen. Ovet tapahtumaan aukeavat yleisölle 1,5h ja VIP-vieraille 2h ennen pelien alkua. Perjantaina pelataan kaksi kaksinpeliä ja lauantaina nelinpeli sekä 1-2 kaksinpeliä. Yle televisioi maaottelun TV2-kanavalla ja Yle Areenassa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Alakatsomon istumapaikkoja vapautuu… →