Davis Cup Suomi – Itävalta: Lipunmyynti aukesi maanantaina 27.5. klo 9:00

29.5.2019  |  09:00  |  Artikkeli

Suomen, Cinia Davis Cup Team Finland, ja Itävallan välisen Davis Cup -maaottelun julkinen lipunmyynti aukeaa maanantaina 27.5. klo 9:00. Avajaistarjouksena on Ranskan avointen ajan lippuja saatavilla 15 % alennuksella. Lipunmyynti tapahtuu Tiketti-palvelussa.

LIPUNMYYNTI

Suomen ja Itävallan välinen ottelu pelataan Espoo Metro Areenalla. Voittaja etenee maailmanlohkon karsintaan, eli voitolla Suomi kolkuttelee maailman korkeinta tasoa! Seuralipunmyynti käynnistyi 22.5. ja nyt on lippuja myyty jo yli 1500 kappaletta. Lipunmyynnin ensimmäisessä vaiheessa myydään Espoo Metro Areenan parhaat alakatsomopaikat, jonne mahtuu yhteensä noin 3000 henkilöä. Yhteensä areenalle mahtuu noin 7000 ihmistä – täytetään Espoo Metro Areena yhdessä!

Lippujen normaalihinnat:

Päiväliput
A-kategoria 42,50 € aikuinen / 22,50 € lapsi (sis. alv)
B-kategoria 32,50 € / 16,50 € (sis. alv)
C-kategoria 22,50 € / 11,50 € (sis. alv)

Molemmat pelipäivät
A-kategoria 74,00 €  aikuinen / 38,00 € lapsi (sis. alv)
B-kategoria 56,00 € / 28,00 € (sis. alv)
C-kategoria 38,00 € / 19,00 € (sis. alv)

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA

NIEMINEN: ”HIENOA, ETTÄ MENNÄÄN ISOMMALLE AREENALLE”

Cinia Davis Cup Team Finlandin kapteeni Jarkko Nieminen kertoi, että Suomen pelaava kokoonpano syksyn ottelussa tulee muodostumaan viime vuotisesta nousujoukkueesta Henri KontinenHarri HeliövaaraEmil RuusuvuoriPatrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen.

– Itävalta on todella kova joukkue, jolla on riveissään maailmantähtiä. Altavastaajia olemme jälleen, mutta kuten sanoin luotan joukkueeseen. Olemme kehittyvä joukkue, joka tähtää korkeammalle ja luonnollisesti lähdemme voittamaan sekä tavoittelemaan paikkaa maailmanlohkon karsintaan, kommentoi Nieminen.

Itävallan ehdoton ykköspelaaja on maailmanlistan neljäntenä oleva Dominic Thiem. Joukkueesta löytyy myös maailman nelinpelieliittiä Oliver Marachin ja Alexander Peyan muodoissa. Joukkueessa pelasivat viime vuonna myös Dennis NovakSebastian OfnerJurij RodionovJürgen MelzerGerald Melzer ja Philip Oswald. Joukkueen kapteenina toimii entinen ammattilainen Stefan Koubek.

Nieminen odottaa innolla tapahtumaa Espoo Metro Areenalla.

– Hienoa, että mennään isommalle areenalle. Unelmana on päästä pelaamaan täyden tuvan edessä. Kuten sanottua, niin kyseessä on meille iso ja tärkeä ottelu.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tuomarikoulutus innosti Tampereella… →