Davis Cup: Jarkko Nieminen ja Otto Virtanen

14.9.2021  |  12:55  |  Artikkeli, Videot

Suomen miesten maajoukkue saapui tiistaina Espoo Metro Areenalle harjoittelemaan. Joukkueen ohjelmassa on seuraavaksi pitkiä harjoituspäiviä. Ensimmäisen harjoituksen jälkeen haastattelupisteelle saapuivat kapteeni Jarkko Nieminen ja Otto Virtanen.

KUVAGALLERIA

Kapteeni Nieminen kertoo joukkueen olleen yhdessä jo kolme päivää. Tiistaina ovet avautuivat Metro Areenalle, joka muuntautui maanantaina jäähallista tennisareenaksi (lue lisää). Kuten aiemmissa maaotteluissa, myös nyt on joukkueen avainasemassa edetessä kohti ottelupäiviä.

– Tätä ottelua on odotettu ehkä enemmän kuin koskaan, koska koronan takia ottelua siirrettiin tähän hetkeen. Joukkuehenkemme on ilmiömäinen kuten aina, sitä ei tarvitse väkisin rakentaa, aloitti Nieminen.

– Tennispelaajan aika yksinäiseen arkeen ovat nämä viikot erityisiä. Valmistaudumme yhdessä ja meillä on yhteinen tavoite.

20-vuotias Virtanen on jälleen maajoukkueen vahvuudessa. Kovalyöntinen pelaaja teki viime maaottelussa Meksikoa vastaan debyyttinsä kentällä ja oli heti ratkaisevassa roolissa, kun Suomi haki 3-2 vierasvoiton maaliskuussa 2020. Vuonna 2019 Espoo Metro Areenalla oli Virtanen sivussa peleistä, mutta mukana kannustamassa.

– Siisti tunnelma oli täällä viimeksi, siitä tuli flashbackeja saman tien. Kenttä tuntui ensimmäisissä treeneissä hyvältä ja lyönnit myös, sanoi Virtanen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Uusi tasoluettelo julkaistu… →