Davis Cup -haastattelu: Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen

4.3.2020  |  15:15  |  Ennakot, Videot

Cinia Davis Cup Team Finlandin nuorimmat pelaajat Patrik Niklas-Salminen, 22, ja Otto Virtanen, 18, ovat valmiina tulevaan maaotteluun.

Niklas-Salminen kuuluu maajoukkueeseen jo viidettä vuotta peräkkäin ja hänen vyöllään on jo useita kaksin- ja nelinpelejä.

– Päivä päivältä tuntuu paremmalta. Alkuun oli hieman vaikeuksia, koska olosuhteet ovat niin erilaiset kuin mihin olen tottunut. Täällä on tosi nopeat peliolosuhteet, ei tyypillistä eurooppalaista massatennistä, ja uskon näin pisteiden olevan lyhyitä ja syötöllä tulee tekemään tosi paljon, kommentoi Niklas-Salminen.

Virtaselle kyseessä on kolmas vuosi joukkueen matkassa. Nuoren suomalaisen virallista debyyttiä ei ole vielä nähty – Virtanen puki maajoukkuepaidan yllensä vuoden 2019 alussa käydyssä harjoitusmaaottelussa Kroatiaa vastaan. Nyt hän tulee joukkueen vahvuuteen hienosti menneiden Kazakstanin turnausten jäljiltä.

– Pelini kulki suurimmaksi osaksi todella hyvin, erityisesti syöttöni toimi, ja kokonaisuudessa olin tyytyväinen otteisiini Kazakstanissa. Nyt olikin siistiä suunnata käytännössä saman tien tänne Meksikoon maajoukkueen kanssa. Treenaaminen on sujunut täällä hyvin ja koko ajan tuntuu paremmalta, kertoi Virtanen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Davis Cup -haastattelu:… →