C. Björnström ja Paukku tuplamestareiksi

29.11.2004  |  13:00

Ylivoimaisesti myös Finnish Tennis Tour-pistekisavoittoihin

Yleisten luokkien sisäkenttien SM-kisat pelattiin pääsarjojen osalta viikonvaihteessa. Miehet kilpailivat Turussa, naiset Hyvinkäällä.
HVS:n Juho Paukku otti odotetusti erääkään menettämättä kaksinpelimestaruuden. Finaalissa kukistui luvuin 6-1, 6-2 JTS:n Sami Huurinainen, joka oli kisan suurin yllättäjä. Hän voitti välierissä HLK:n Niklas Buchtin 6-3, 6-3. Toinen välieriin yltänyt oli TVS:n konkari Ville Liukko, joka pudotti jatkosta mm. Lassi Ketolan.
Juho nappasi myös nelinpelin voiton parinaan seuratoverinsa Lassi Ketola. Myös nelinpelifinalistit olivat yllättäjiä. Sijoittamattomat Matti Manninen V-P ja Timo Varjus HyTS kukistuivat luvuin 6-2, 6-3.
Naisten kaksinpelissä Hyvinkäällä ei nähty yllätyksiä. Kärkisijoitetut HLK:n Carina Björnström (1.) ja Smashin Piia Suomalainen (2.) olivat finaalissa Carinan voittaessa luvuin 7-6(5), 6-2. Välierissä Carina voitti sisarensa Michaela Björnströmin, Piia seuratoverinsa Katariina Tuohimaan.
Carinasta tuli tuplamestari, kun hän sisarensa kanssa voitti nelinpelin finaalissa hyvin taistelleen junioriparin, Satan Emma Helistenin ja HVS:n Ina Kauppilan, 7-6(7), 6-3.

Carina ja Juho
pistekisavoittajiksi

Miesten ja naisten Finnish Tennis Tour-pistekilpailu on tämän vuoden osalta päättynyt yleisten luokkien SM-kisoihin.
Miesten yhdeksän osakilpailun jälkeen ylivoimaiseksi voittajaksi julistettiin HVS:n Juho Paukku, joka otti täydet pisteet kolmesta viimeisimmästä kisasta. TaTS:n Tero Vilen oli pistetilaston yhtä selvä kakkonen 35-pisteellään. Koko syksyn armeijassa ollut Vilen ei pystynyt hyvän alkuvuoden jälkeen puolustamaan pistejohtoaan. Kolmanneksi nousi JTS:n Sami Huurinainen 22 pisteellään. Kärkikolmikon jälkeen 16 pisteessä on kvartetti Jura Barkov TaTS, Niklas Bucht HLK, Tommi Lenho LVS ja Tapio Nurminen HVS. Kärkikolmikko palkittiin rahapalkinnoin: Paukku sai 700 €, Vilen 450 € ja Huurinainen 250 €.
Naisten Finnish Tennis Tourissa oli neljä osakilpailua. HLK:n Carina Björnström voitti niistä kolme ja oli yhdessä finaalissa. Carina oli vielä ylivoimaisempi naisissa kuin Juho miehissä. Carina keräsi 44 pistettä, kakkonen Michaela Björnström, HLK, 18 pistettä ja kolmoset, Emma Laine, HVS ja Piia Suomalainen, Smash 12 pistettä. Naisten palkinnot ovat ykköselle 300 €, kakkoselle 200 € ja kolmoselle 100 €.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruotsin liigassa suomalaisia… →