Blomqvist ja Rikkonen 21-vuotiaiden Suomen mestareiksi

24.4.2022  |  15:06  |  Raportit

21-vuotiaiden sisäkenttien Suomen mestaruuksista, 2. TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour, pelattiin viikonloppuna Tapiolan Tennispuistossa Espoossa. Turnauksen järjesti Helsingin Lawn-Tennis Klubi.

Poikien sarjassa ykköseksi sijoitettu Tuomas Rikkonen (TVS) piti pintansa muuten yllätyksien sävyttämässä turnauksessa. Välierissä nähtiin Rikkosen lisäksi sijoittamaton Axel Eriksson (ÅLK) ja karsinnoista pääsarjaan ponnistaneet Indrek Soome (PTT) ja Zacharias Forsström (MLK). Yläkaaviossa Rikkonen voitti Erikssonin 6-3, 6-4 ja alakaaviossa Soome tiukassa taistossa Forsströmin 7-5, 7-6(4).

Rikkosen viikonloppu hipoi täydellisyyttä, sillä hän ei hävinnyt pelaamissaan otteluissa erääkään. Finaalissa Soomen oli todettava turkulaispelaaja paremmakseen 6-4, 6-4.

Tyttöjen sarjan välieriin  ylsivät kolme kärkisijoitettua Ella Haavisto (Smash), Sade Scharlin (HVS) ja Clarissa Blomqvist (HTK) sekä sijoittamaton Heta Nuutinen (LVS). Finaaliin etenivät ennakkosijoitusten vastaisesti Blomqvist voittamalla Haaviston 7-6(9) rtd ja Nuutinen kukisti Scharlinin 6-0, 6-3.

Finaalista tuli tasainen näytös, jonka voiton vei Blomqvist 7-5, 6-3.

Nelinpelien Suomen mestaruuksia juhlivat Scharlin/Aada Inna (HVS) ja Eriksson/Aaron Matikkala (OVS).

21-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT, TEHO SPORT FINNISH JUNIOR TENNIS TOUR | ESPOO, HLK

KAKSINPELIEN LOPPUOTTELUT
[3] Clarissa Blomqvist, HTK – Heta Nuutinen, LVS 7-5, 6-3
[1] Tuomas Rikkonen, TVS – [Q] Indrek Soome, PTT 6-4, 6-4

NELINPELIEN LOPPUOTTELUT
[2] Sade Scharlin/Aada Inna, HVS – [1] Annika Hakovirta/Emma Virtanen, ÅLK 7-6, 6-3
[2] Axel Eriksson, ÅLK/Aaron Matikkala, OVS – Emil Matikainen, HVS/Indrek Soome, PTT 6-4, 6-3

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 17/2022 – →