Blomqvist, Haavisto, Gabran ja Ahti välieriin SM-kilpailuissa – ”Olen tyytyväinen ollessani taas mitalipeleissä”

30.6.2023  |  12:45  |  Raportit

Naisten kaksinpelin SM-välierissä kohtaavat hallitseva mestari Clarissa Blomqvist ja hopeamitalisti Venla Ahti sekä ykkössijoitettu Ella Haavisto ja neljänneksi sijoitettu Emelie Gabran. Välierät pelataan lauantaina klo 11.00 alkaen ja miehet pelaavat klo 13.00 alkaen. Ruutu Urheilu näyttää SM-kilpailuiden päätöspäivät 1.-2.7. suorana.

PUOLIVÄLIERÄT
[1] Ella Haavisto, Smash – Eeva Ristola, Smash-Kotka 6-1, 6-1
[4] Emelie Gabran, ÅLK – Jasmin Mäkelä, TaTS 6-3, 6-3
[3] Clarissa Blomqvist, HTK – [7] Marissa Minetti, TaTS 6-1, 6-3
[5] Venla Ahti, Smash-Kotka – [2] Stella Remander, HVS 7-5, 6-3

 

VÄLIERÄT
[1] Ella Haavisto, Smash – [4] Emelie Gabran, ÅLK
[3] Clarissa Blomqvist, HTK – [5] Venla Ahti, Smash-Kotka | Ruutu

 

KAAVIOT & OHJELMA: ULKOKENTTIEN SM-KILPAILUT / 3. TEHO SPORT FINNISH TOUR
KUVAGALLERIA

Päivä alkoi ykkössijoitetun Haaviston ja kolmossijoitetun Blomqvistin nopeilla voitoilla. Vuoden 2021 sisäkenttien Suomen mestari Haavisto (Smash) kukisti vaivatta hienon kisan pelanneen kotkalaisen Eeva Ristolan (Smash-Kotka) 6-1, 6-1 ja eilen trilleristä selvinnyt Blomqvist (HTK) voitti Marissa Minettin (TaTS) 6-1, 6-3.

”Turnaus on sujunut ihan ok, lukuunottamatta eilistä puolivälierää; siinä oli aika klassinen Clarissa, että annoin mennä vähän tiukaksi. Tänään pysyi kasetti hyvin kasassa ja korvien välissä ei tapahtunut mitään tyhmää. Odotin puolivälierästä tiukempaa Marissaa vastaan, sillä hävisin hänelle Tennisliigassa. Hänellä ei ollut ihan paras päivä ja itselläni toimi kaikki tasapuolisesti. Olen tyytyväinen ollessani taas mitalipeleissä”, kertoi Blomqvist.

Blomqvist saa vastaansa välierässä Ahdin, joka yllätti monipuolisella pelillään toiseksi sijoitetun Stella Remanderin (HVS) 7-5, 6-3. Blomqvist ja Ahti kohtasivat toisensa viime kesän SM-finaalissa Helsingissä ja tuolloin yleisö näki laadukkaan kolmieräisen, jonka voittoon pelasi Blomqvist.

”Odotan innolla Venlaa vastaan pelaamista”, kiteytti Blomqvist.

TEHO Sport Finnish Tour -kisan Helsingissä kesäkuussa voittanut neljänneksi sijoitettu Gabran (ÅLK) eteni myös tyylikkäällä 6-3, 6-3 voitolla kisan yllättäjästä Jasmin Mäkelästä (TaTS) välieriin. Gabran oli myös mitalipeleissä sisäkenttien SM-kisoissa 2022 yltäen finaaliin asti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Kaukovalta – Leskinen… →