Berner ja Sillanpää Kaleva Openin finaaliin

15.9.2005  |  15:00

Fagerström joutui luovuttamaan

Kaleva Openin, juniorien 14/16v Tennis Europe-kilpailusarjan turnauksessa Oulussa saatiin torstaina sekä suomalaismenestystä että pettymyksiä.
Pojat 14 kaksinpelin loppuottelusta tuli täyssuomalainen. Siinä kohtaavat TaTS:n Henrik Sillanpää (8.) ja GVLK:n Robert Berner. Sillanpää kukisti välierissä Latvian Davis Vitolsin (3.) ja Berner HyTS:n Henri Laaksosen kolmessa erässä.
Tytöt 14 kaksinpeli loppuottelussa kohtaavat kärkisijoitetut Venäjän Ksenia Kirillova (1.) ja Latvian Diana Marcinkevica (2.).
Myös pojat 16 kaksinpelissä oli mahdollisuus saada suomalainen finaali, kun välierissä olivat suomalaiset LVS:n Jesse Kiuru ja HVS:n Iiro Vuorinen, mutta finaaliin menivät Norjan Haakan Haraldsen (1.) ja Viron Markus Pops (4.).
Tytöt 16 kaksinpelin välierissä Suomen vahva valttikortti, Satan Maria Fagerström, loukkasi nilkkansa ottelussa Venäjän Anna Akimovaa vastaan ja joutui luovuttamaan ottelun toisessa erässä. Akimova kohtaa finaalissa Ruotsin Caroline Magnusson, joka voitti Satan Stina Kailaheimon 6-1, 6-3.
Fagerströmin loukkaantuminen esti hänen pelaamisensa ikäluokan nelinpelin finaalissa Kailaheimon kanssa. Pelaamatta voiton korjasivat Ruotsin Magnusson ja Viron Brett-Astrid Võmma.
Loppuottelut pelataan Oulussa perjantaina alkaen klo 9.

Jaa:

Seuraava uutinen: BNP Paribas myös… →