Bea Kallio ja Roni Hietaranta SEB JGP 14v-osakilpailuvoittoihin

18.8.2014  |  10:33

 

Sijoittamaton LVS:n Bea Kallio eteni ensimmäiseen SEB JGP -luokan osakilpailuvoittoon Kotkassa pelatussa 14v-luokan kaksinpelissä. Matkalla loppuotteluun Bea kukisti Smash-Kotkan Venla Ahdin (5.), puolivälierissä TaTS:n Emilia Salon ja välierissä TaTS:n Erika Hautalahden. Finaalissa Bea sai vastaansa kaimansa, HLK:n Bea Kivikosken (8.), joka pudotti jatkosta HVS:n Stella Remanderin, puolivälierissä ykkössijoitetun TVS:n Veera Antosen tiukassa kolmieräisessä ja välierissä OVS:n Fanny Törnin, joka oli vienyt voiton JTS:n Lotta Heiskasesta (4.) kolmessa erässä.
Loppuottelussa Bea Kallio kukisti Bea Kivikosken 6-4, 6-3. SEB JGP-pistetilastossa Bea Kivikoski on johdossa 370 pisteellä, Bea Kallio on 20 pisteen päässä ja kolmantena on Veera Antonen.
Bea Kivikoski ei jäänyt voitoitta Kotkassa, sillä hän voitti nelinpelin loppuottelussa Fanny Törn parinaan Bea Kallion ja NurTS:n Sonja Keräsen.

Pojat 14v-luokan kaksinpelin pääsarjassa käytiin ankaraa taistelua: nähtiin seitsemän kolmieräistä ottelua, joista kolme selvitti edukseen LTS:n Roni Hietaranta (5.). Ainoan kaksieräisen voiton hän otti puolivälierissä Smashin Veeti Vuorenhelasta (1.). Välierissä kukistui Smashin Hermanni Tiainen (6.) ja loppuottelussa karsinnasta pääsarjaan noussut HVS:n Otto Virtanen. Ottelusta muodostui varsinainen trilleri, jonka Roni voitti 6-1, 6-7, 7-6.
Otto pudotti matkalla finaaliin kolme sijoitettua: Träffin Jonathan Ånasin (2.), TaTS:n Roni Rikkosen (5.) ja HLK:n August Ehrnroothin (3.).
Ensimmäisen SEB JGP-osakilpailuvoiton ottanut Roni Hietaranta nousi pistetilastossa kymmenennelle sijalle. Kärjessä ovat Smashin Anttoni Kinnunen 400 pistellä, kakkonen on Roni Rikkonen 375 pisteellä ja kolmas on Smashin Hermanni Tiainen, jolla on pisteitä 325.
Kotkassa poikien nelinpelin voiton veivät HLK:n August Ehrnrooth ja KaTS:n Veikka Oja. Voitto Smashin Nino Salosesta ja Hermanni Tiaisesta tuli kahdessa erässä.

SEB JGP 14v, 4.osakilpailu
15-17.8.2014 Kotkan tennishalli, ulkokentät
Järj: Smash-Kotka
Luokkien loppuottelutulokset
T14
2p Bea Kallio LVS – Bea Kivikoski HLK 64 63
4p Bea Kivikoski HLK/Fanny Törn OVS – Bea Kallio LVS/Sonja Keränen NurTS 64 62
P14
2p Roni Hietaranta LTS – Otto Virtanen HVS 61 67 76
4p August Ehrnrooth HLK/Veikka Oja KaTS – Nino Salonen/Hermanni Tiainen Smash 63 61

 

 Bea Kallio

  Roni Hietaranta

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Sillanpää uran ensimmäiseen… →