ATP Challenger -turnaus, HPP Open, pelataan 15.-21.11. Talissa

11.10.2021  |  17:32  |  Ennakot

ATP Challenger -turnaus, HPP Open, pelataan taas yhden koronan aiheuttaman välivuoden jälkeen Talissa 15.-21.11.2021. Vuoden 2019 turnaus päättyi riemukkaasti Emil Ruusuvuoren voittoon. Niistä tunnelmista on hyvä lähteä järjestämään tämän vuoden kilpailua.

Kilpailunjohtaja Pekka Mäkelällä on jo tässä vaiheessa iloisia uutisia kisan suhteen:

– Solmittu pääyhteistyökumppanuus HPP asianajotoimiston kanssa on meille erittäin iso juttu. Kilpailun järjestäminen on suuri taloudellinen ponnistus ja pääyhteistyökumppanin löytyminen antaa tärkeää taloudellista turvaa turnausjärjestelyille. Lisäksi Tennisliitto on merkittävästi mukana turnausta tukemassa. Muutenkin pöhinä ja kiinnostus turnauksen ympärillä vaikuttaa lupaavalta.

Näin yhteistyöstä toteaa HPP:n hallituksen puheenjohtaja Kari Marttinen:

– Olemme tehneet jo pidempään yhteistyötä HVS:n kanssa ja nähneet seuran hienon kehityksen viime vuosina. Haluamme olla mukana tässä hyvässä ja ATP Challenger -turnauksen pääyhteistyökumppanuus on meille luonnollinen muoto yhteistyölle. Ajatuksemme on rakentaa tästä pitkäaikainen kumppanuus.

HVS-Tenniksen tavoitteena on kehittää turnausta pitkäjänteisesti palvelemaan koko tennisyhteisöä: tuoda viikon ajan iloa tenniksen ystävien marraskuuhun. Luoda tapahtuma, missä on huipputenniksen lisäksi tarjolla paljon muutakin ohjelmaa ja tekemistä kaikille kohderyhmille sekä ennen kaikkea mahdollisuus tavata ja tutustua tennisystäviin tenniksestä nauttien. Ohjelmassa on muun muassa teemapäivät lapsille ja naisille, aikuisharrastajille ja perheille. Lisäksi kilpailuperjantaina pelataan yritysten välinen tenniskisa ja joka päivä näyttely- ja tapahtuma-alueella paljon kiinnostavaa tekemistä ja nähtävää. Tämä vaatii paljon apua kisaorganisaation lisäksi pelaajilta, vapaaehtoistyöntekijöiltä, yhteistyökumppaneilta ja koko tennisporukalta.

VAPAAEHTOISEKSI TURNAUKSEEN
TURNAUKSEN KOTISIVUT

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →