Alopaeus/Paldanius nelinpelin turnausvoittoon ja Lagerbohm kaksinpelin finaalissa perjantaina

13.5.2021  |  20:14  |  Raportit

Porsche Junior Team Finlandin Felix Alopaeus ja Oskari Paldanius tuulettivat nelinpelin turnausvoittoa alle 14-vuotiaiden 1. kategorian Tennis Europe -turnauksessa Slovakiassa. Perjantaina hakee Linus Lagerbohm kaksinpelimestaruutta. Turnauksessa ovat mukana ikäluokan Euroopan parhaimmisto.

Karsinnoista urakkansa aloittanut Lagerbohm jatkoi sijoitettujen pelaajien tiputtamista myös välierässä, kun hän kukisti seitsemänneksi sijoitetun Euroopan rankingin 22. kroatialaisen Duje Markovinan 6-3, 6-1. Lagerbohm (TE-115) on voittanut turnauksessa myös toiseksi sijoitetun venäläisen Egor Pleshivtsevin (Tennis Europe -ranking 5) ja kuudenneksi sijoitetun saksalaisen Lieven Mietuschin (TE-20).

Finaalissa tulee vastaan italialainen Jacopo Vasami´ (TE-70), joka kukisti välierässään Alopaeuksen (TE-28) 6-3, 7-5. Lagerbohmin tavoin on italialaispelaaja myös ponnistanut karsinnoista loppuotteluun asti.

Nelinpeli päättyi suomalaisjuhliin, kun Alopaeus ja Paldanius kruunasivat upean viikkonsa kukistamalla selvin numeroin tsekkiparin Maxim Mrva/Jan Rastica 6-0, 6-1.

ALLE 14-VUOTIAIDEN 1. KATEGORIA TENNIS EUROPE | SLOVAKIA

Remander hakee toista peräkkäistä tuplamestaruutta Pajulahdessa

Pajulahdessa on pelattu tällä viikolla alle 18-vuotiaiden 5. kategorian ITF-turnausta. Stella Remander otti viime viikolla tuplamestaruuden ja pääsee yrittämään samaa myös perjantaina.

Poikien kaksinpelin välierät
Einari Kilpinen – Richard Antoni (GER)
[2] Otso Martikainen – [3] Indrek Soome

Tyttöjen kaksinpelin loppuottelu
[1] Stella Remander – [7] Luna Dinoto Fernandez (ESP)

Poikien nelinpelin loppuottelu
[2] Juho-Eric Biggs/Axel Eriksson – Lenni Loukkola/Aaron Matikkala

Tyttöjen nelinpelin loppuottelu
[3] Stella Remander/Asta Miettinen – Aada Inna/Eeva Ristola

J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | PAJULAHTI

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 19/2021 – →