Alanen ja Sarpola puolivälieriin TE14v-kisassa Tallinnassa

28.5.2013  |  16:57

Suomalaisjunioreista vain Smashin Tatu Alanen ja JTS:n Masi Sarpola selvittivät tiensä toiselle kierrokselle Kalev Tennis Clubilla Tallinnassa pelattavassa Tennis Europen 14v Junior Tour -turnauksessa.
Tatu voitti toisella kierroksella tiukassa kolmieräisessä liettulaiskarsija Augustas Onaitisin ja kohtaa puolivälierissä kisan ykköseksi sijoitetun Ukrainan Anatoli Raininin, joka voitti LVS:n Tony Petrolan toisella kierroksella. Masi puolestaan voitti ainakin numeroiden perusteella helposti kuudenneksi sijoitetun Viron Henri Naelin ja kohtaa kolmossijoitetun Venäjän Ilya Chubkon.Tämä pudotti jatkosta Smashin Tommy Hellströmin toisella kierroksella.

Tyttöjen kaksinpelissä TaTS:n Mariella Minetti sai erän kuudenneksi sijoitetulta Viron Anett Maelt, mutta joutui taipumaan kolmannessa erässä. Myös ÅLK:n Venla Anderssonin tie katkesi toisella kierroksella.

Tennis Europe 14v Junior Tour -turnaus
25.5.-2.6.2013 Tallinna, Viro
Poikien kaksinpeli
2.kierrosta: Anatoli Rainin Ukraina (1.) – Tony Petrola (karsija) 60 63, Tatu Alanen (karsija) – Augustaas Onaitis Liettua (karsija) 57 75 63, Ilya Chubko Venäjä (3.) – Tommy Hellström (karsija) 62 60, Masi Sarpola – Henri Nael Viro (6.) 61 61, Egor Lisitsyn Venäjä – Anttoni Kinnunen (karsija) 63 60,

Tyttöjen kaksinpeli
2.kierrosta: Anette Maelt Viro (6.) – Mariella Minetti 61 46 61, Ekaterina Shalimova Venäjä –  Venla Andersson (7.) 61 64

Seuraava uutinen: Lo-Te voitti P10v… →