Aamulehti Tampere Openin ensimmäiset villit kortit Ruusuvuorelle ja Niklas-Salmiselle

12.6.2018  |  14:28  |  Ennakot

Emil Ruusuvuori tuulettaa Futures-turnauksen voittoa Espanjassa kesäkuun alussa.

Aamulehti Tampere Open, $50.000+H ATP-haastajaturnaus pelataan 37. perättäisen kerran Tampereella 21.-29.7.2018. Samaan aikaan pelataan naisten $15.000 ITF-turnaus, nyt jo 12. kerran.

Pelaajien ilmoittautuminen kisaan päättyy heinäkuun alussa. Molempien pääsarjojen kaaviossa on 32 pelaajaa, joista 24 pelaajaa pääsee ammattilaisrankingsijoituksen perusteella, neljä nousee karsinnoista ja neljä järjestäjän villillä kortilla.

Miesten turnauksen kilpailunjohtaja Veli Paloheimo on noista neljästä pääsarjan villistä kortista myöntänyt jo kaksi: Emil Ruusuvuorelle ja Patrik Niklas-Salmiselle.

– Sekä Ruusuvuori että Niklas-Salminen ovat menestyneet loppukeväästä ja alkukesästä todella mainiosti ammattilaiskisoissa maailmalla, totesi Paloheimo. –  On hienoa olla tukemassa tällä tavoin nuoria pelaajia heidän uransa alkutaipaleella.

19-vuotias Emil Ruusuvuori voitti kesäkuun alussa Espanjassa $15.0000 ITF Futures-turnauksen kaksinpelin Espanjassa. Hän nousi voittonsa ansiosta 65 sijaa ATP-rankingissa ja on nyt sijalla 447.  Patrik Niklas-Salminen, 21, otti saman turnauksen nelinpelin voiton parinaan britti Evan Hoyt. Tämä oli Niklas-Salmiselle jo viides nelinpelin turnausvoitto tänä vuonna, niistä kolme hän on ottanut parinaan Harri Heliövaara. Niklas-Salmisen ATP-nelinpeliranking on nyt 327. Toukokuun puolessavälissä hän voitti uransa ensimmäisen ITF Futures-turnauksen, palkintoarvoltaan $25.000, kaksinpelin Luanissa, Kiinassa. Hänen kaksinpelin ATP-rankinginsa on 652.

Miesten turnauksen kaksi muuta ja naisten turnauksen neljä villiä korttia jaetaan myöhemmin.

Kisa-aikataulut

Karsinnat: viikonloppuna 21.-22.7. pelataan kaksinpelien karsintaottelut. Miehet pelaavat karsintojen ensimmäisen ja toisen kierroksen lauantaina 21.7. ja kolmannen kierroksen sunnuntaina 22.7., jolloin naiset aloittavat karsinnan. He saavat karsinnat päätökseen maanantaina 23.7.

Pääsarjat: Miesten kaksin- ja nelinpelin pääsarjat alkavat maanantaina 23.7, naisten tiistaina 24.7.
Perjantaina 27.7. sekä miehet että naiset pelaavat kaksinpelien puolivälierät ja nelinpelien välierät.
Kaksinpelien välierät pelataan lauantaina 28.7., jolloin pelataan myös nelinpelien loppuottelut.
Sunnuntaina 29.7. pelataan naisten kaksinpelin loppuottelu klo 11 ja miesten loppuottelu klo 13.

Aamulehti Tampere Open käydään Tampereen Tenniskeskuksessa Ruotulassa osoitteessa Toimelankatu 8. Turnaukset järjestävät Tampereen Tennisseura ja Tampereen Tenniskeskus.

Lippuja turnaukseen voi hankkia täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Pajumpialaisrahasto jakoi 10… →