A.Pöllänen ja M.Stenfors välieriin Pajulahden TE-kisassa

14.12.2011  |  15:00

HVS:n Aaro Pöllänen ja PVS:n Marcus Stenfors etenivät välieriin Liikuntakeskus Pajulahden järjestämässä Tennis Europen 14v Junior Tour -turnauksessa keskiviikkona Nastolassa.
Toisella kierroksella Aaro Pöllänen voitti villin kortin saaneen Viron Oskar Lustin ja puolivälierissä kisan ykköseksi sijoitetun Saksan Luis Wesselsin kolmessa erässä. Välierissä Aaro kohtaa belgialaiskarsija Gil de Keyserin.
PVS:n Marcus Stenfors voitti toisella kierroksella helposti saksalaiskarsija Stefan Hampen ja otti hänkin komean voiton puolivälierissä kukistaessaan neljänneksi sijoitetun Viron Kristjan Tammin kolmessa erässä. Marcus saa välierissä vastaansa Viron Hendrik Innon, joka voitti puolivälierissä karsinnoista pääsarjaan nousseen HVS:n Otto Solatien.
Otto Solatie pudotti toisella kierroksella viidenneksi sijoitetun Venäjän Kirill Semikhinin.
Poikien nelinpelissä oli vain yksi ensimmäisen kierroksen ottelu, mutta aloittivat puolivälieristä. Toinen finalistipari on joka tapauksessa suomalainen, sillä välierissä kohtaavat kakkoseksi sijoitetut Aaro Pöllänen ja Emil Ruusuvuori sekä Tommi Lehtinen ja Patrick Stenfors.
Venäläistytöt ottivat kaikki kahdeksan puolivälieräpaikkaa, kun neljänneksi sijoitettu Venäjän Angelika Shapovalova voitti TaTS:n Janita Hautalahden, kuudenneksi sijoitettu Venäjän Daria Ponomareva HVS:n Elina Jorosen ja kakkossijoitettu Daria Kruzhkova Norjan Line Huglenin.
Nelinpelissäkin välierien neljästä parista kolme on venäläisiä. Neljäs pari HVS:n Lila Humaloja ja Elina Joronen kohtaavat välierissä ykkössijoitetut Kristina Evtushnekon ja Daria Ponomarevan.

Pajulahti Open
TE Junior Tour 14v
10.-18.12.2011 Nastola
Järj: Liikuntakeskus Pajulahti
Poikien kaksinpeli
2.kierrosta: Aaro Pöllänen – Oskar Lusti Viro (villi kortti) 63 61, Dmitriy Dosuzhev Venäjä (8.) -Julius Pykälämäki 64 64, Marcus Stenfors – Stefan Hampe Saksa (karsija) 62 61, Otto Solatie (karsija) – Kirill Semikhin Venäjä (5.) 63 75
Puolivälieriä: Pöllänen – Louis Wessels Saksa (1.) 16 64 62, M.Stenfors – Kristjan Tamm Viro (4.) 62 46 63, Hendrik Inno Viro – Otto Solatie (karsija) 64 62

Tyttöjen kaksinpeli
2.kierrosta: Angelika Shapovalova Venäjä (4.) – Janika Hautalahti (villi kortti) 61 61, Daria Ponomareva Venäjä (6.) – Elina Joronen (villi kortti) 63 63

Poikien nelinpeli
1.kierrosta: Stefan Hampe/Louis Wessels Saksa – Julius Pykälämäki/Otto Solatie 16 62 [10-3],
Puolivälieriä: Markus Nordby/Casper Ruud Norja  – Marcus Stenfors/Aleksi Tuukkanen (4.) 75 46 [10-7], Tommi Lehtinen/Patrick Stenfors – Bart Eräkangas/Oskar Lusti Viro 62 64, Aaro Pöllänen/Emil Ruusuvuori (2.) – Sergey Lysov/Kirill Semikhin Venäjä 57 75 [10-5]

Tyttöjen nelinpeli
Puolivälieriä: Lila Humaloja/Elina Joronen – Mariya Luss/Victoria Voinova 76(4) 64, Anna Kalinskaya/Ksenia Stashenkova Venäjä – Svetlana Bubnova (villi kortti)/Monica Malinen 76(3) 63, Elizaveta Buss/Alisa Solovieva Venäjä – Janika Hautalahti/Roosa Timonen (2.) 76(1) 36 [10-6]

Seuraava uutinen: Sakari Salo on… →