9v Miditour: Viime vuoden menestyneimmät lunastivat palkintoleirinsä Pajulahdessa

22.5.2019  |  10:42  |  Raportit

Vuonna 2018 alkunsa saanut 9v Miditour on täydessä vauhdissa myös tämän vuoden osalta. Viime vuoden menestyneimmät pelaajat kävivät viime viikonloppuna Pajulahdessa palkintoleirillä.

Palkintoleirille Pajulahteen kutsuttiin eniten sarjassa pisteitä keränneet pelaajat Etelä- ja Pohjois-Suomesta.

– Leirille osallistui pelaajia yhteensä 21 ympäri Suomea. Pajulahden aurinkoisessa säässä pelattiin paljon tennistä ja vierailtiin Pajulahden seikkailupuistossa, kertoi Tennisliiton koulutuspäällikkö Harri Suutarinen.

Myös tämän vuoden eniten pisteitä kauden lopuksi keränneet pelaajat kutsutaan mukaan palkintoleirille Pajulahteen kevääksi 2020. Sarjaa pelataan tänä vuonna Etelä-Suomen alueella ja kahdeksan menestyneintä tyttöä ja poikaa ansaitsee paikkansa palkintoleirille.

Seuraavat osakilpailut 15.-16.6. Lohjalla

9v Miditouria on pelattu tämän vuoden osalta kolmen osakilpailun verran. Vielä on jäljellä kolme osakilpailua – seuraavana pelataan Lohjalla (Lo-Te) kesäkuun 15. ja 16. päivä. Syyskuussa pelataan Turussa (TVS) ja marraskuussa Kaarinassa (ÅLK).

ILMOITTAUTUMINEN LOHJAN OSAKILPAILUUN

Sarja on tarkoitettu 9-vuotta täyttäville tai nuoremmille lapsille. Sarja koostuu vuonna 2019 kuudesta osakilpailusta. Jokainen osallistuja saa useamman 2-peliottelun. Ottelut pelataan kokonaisella midikentällä ja oranssilla pallolla. Osallistumismaksu on 30 euroa.

Sarjan tavoitteena on antaa opastusta lapsille sekä vanhemmille kilpailutilanteessa toimimisesta. Kentillä on apuna kentänvalvojia, jotka neuvovat pelaajia tarpeen vaatiessa.

LUE LISÄÄ 9V MIDITOURISTA

Jaa:

Seuraava uutinen: Davis Cup Suomi… →