9-vuotiaiden Miditour jatkuu 25.8.

15.8.2018  |  10:44  |  Ennakot, Seurat

Tälle vuodelle käynnistetty uusi kilpailusarja 9-vuotiaiden Miditour jatkuu Lohjalla ja Kuopiossa vuoden 4. osakilpailuilla 25.8. Ilmoittautuminen kilpailuihin päättyy 19.8.

Yhden päivän mittaiset tapahtumat ovat keränneet hyvin suosiota varsinkin Etelä-Suomessa. Miditourin avulla lapset pääsevät helposti mukaan kilpailutoimintaan ja saavat pelikokemusta – lapsille taataan useampi kaksinpeliottelu Miditourilla.

Ilmoittautumisaikaa Lohjan ja Kuopion Miditour-osakilpailuihin on sunnuntaihin 19.8. asti. Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUTUMINEN: 9v MIDITOUR, LOHJA
ILMOITTAUTUMINEN: 9v MIDITOUR, KUOPIO

Mikä 9-vuotiaiden Miditour?

Miditour on tarkoitettu 9-vuotta täyttäville tai nuoremmille lapsille. Sarja koostuu viidestä osakilpailusta, ja osakilpailut pelataan sekä Etelä- ja Pohjois-Suomessa – nyt on siis vuorossa etelän osakilpailu Lohjalla ja pohjoisen Kuopiossa. Kukin kilpailu pelataan yhden päivän aikana, ja jokainen osallistuja saa useamman kaksinpeliottelun. Ottelut pelataan kokonaisella midikentällä ja oranssilla pallolla.

Sarjan tavoitteena on antaa opastusta lapsille sekä vanhemmille kilpailutilanteessa toimimisesta. Kentillä on apuna kentänvalvojia, jotka neuvovat pelaajia tarpeen vaatiessa. Useammassa osakilpailussa järjestetään myös vanhemmille luentoja eri aihealueista.

LUE LISÄÄ

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen ja Virtanen… →