3. Finnish Tour: Kansallinen kerma kokoontuu Kaarinaan

19.5.2016  |  17:21

 

Vuoden kolmas Finnish Tour -osakilpailu pelataan aurinkoisessa Kaarinassa 20.-22. toukokuuta. Sekä miehissä että naisissa on paikalla mukavasti kansallista kermaa. 

Ottelut alkavat miehissä rytinällä jo perjantaina iltapäivällä. Vain Finnish Touria johtava, kakkoseksi sijoitettu TaTS:in Lauri Kiiski, Båstadin ITF Futuresissa puolivälierässä torstaina pelannut, ykköseksi sijoitettu ÅLK:n Eero Vasa ja TVS:n Leevi Säätelä etenevät suoraan toiselle kierrokselle ja aloittavat ottelunsa vasta lauantaina.

– Meillä on miehissä 29 ja naisissa 17 pelaajaa. Aina voisi olla kaaviot täynnä, mutta mukavasti osanottajia on näinkin ja tasokin hyvä, kilpailunjohtaja Johan Skogman ÅLK:sta sanoo.

– Erityisen iloinen olen siitä, että saimme Huurinaisen Samin jälleen mukaan. Minusta on hienoa, että kokeneemmat pelaajat asettuvat nuoremmille haasteeksi. Naisissa on mukava nähdä mukana Oona Orpana, joka on loukkaantumisen jälkeen palannut kentälle. Hän voitti meillä A-luokan kisan viime viikonloppuna ja pelasi erittäin hyvin.

Naisissa ykkössijoitettuna on TaTS:in Milka-Emilia Pasanen ja kakkosena OVS:n Monica Malinen. Voitto on arvokas paitsi Finnish Tour -pisteiden ja -palkinnon vuoksi, myös villien korttien ansiosta. Naisten voittaja pääsee Savitaipaleen 10 000 dollarin ITF-turnaukseen ja miesten voittaja ÅLK:n isännöimän Kaarinan 10 000 dollarin ITF-turnauksen pääsarjaan.

– Massakenttämme ovat hyvässä kunnossa, ja kaikki valmiina Finnish Tourille, Skogman kertoo.


Tulokset: https://www.tennisassa.fi/direct.aspx?area=kj&oper=kilp&id=2295 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Kaukovalta ja Orpana… →