14- ja 18-vuotiaiden SM-kilpailut tulevana viikonloppuna

16.8.2018  |  10:59  |  Ennakot

Tulevana viikonloppuna 17.-19.8. pelataan 10- ja 14-vuotiaiden vuoden 4. Cinia Junior Grand Prix -osakilpailut Lohjalla ja Joensuussa. 14-vuotiaiden kohdalla on kyseessä myös ulkokenttien SM-kilpailut. Lisäksi 18-vuotiaat pelaavat Vaasassa SM-mitaleista.

10-vuotiaat Lohjalla ja 14-vuotiaat Joensuussa

10-vuotiaat pallotaiturit iskevät Lohja Tenniksen (Lo-Te) järjestämässä turnauksessa. Kaksinpelien lisäksi peliohjelmassa ovat nelinpelit. Jokaiseen sarjaan ilmoittautui mukaan ilahduttava määrä pelaajia. Tyttöjen ja poikien kaksinpelien korkeimmalle sijoitetut pelaajat ovat:

Tytöt: Emma Tuominen (Smash), Saana Siiranen (TaTS), Irina Rissanen (TaTS) ja Ilona Kanerva (HLK)
Pojat: Oliver Kiljunen (JTS), Lucas Eriksson (ÅLK), Aatu Niemelä (Smash) ja Nicholas Skog (Lo-Te)

Joensuussa Karjalan Tennis (KarTe) isännöi puolestaan 14-vuotiaiden SM-kilpailuja. SM-mitaleista pelataan poikien ja tyttöjen kaksin- ja nelinpelissä sekä sekanelinpelissä. Tyttöjen kaksinpelin kärkisijoitettuina ovat Asta Miettinen (ÅLK), Marissa Minetti (TaTS), Aada Inna (LTS) ja Sofie Erlund (HVS). Poikien puolella kolme kärkisijoitettua tulevat Åbo Lawn-Tennis Klubbin suunnalta Oliver Byskata, Daniel Kotka ja Axel Eriksson sekä neljänneksi sijoitettuna on Oulun Verkkopalloseuran Andreas Sillaste.

10-VUOTIAIDEN 4. CINIA JGP, LOHJA
14-VUOTIAIDEN 4. CINIA JGP/SM-KILPAILU, JOENSUU

Ottelut alkavat molemmilla paikkakunnilla perjantaina ja sunnuntaina pelataan sarjojen finaalit.

18-vuotiaiden SM-kilpailut Vaasassa

Wasa Tennis Club (WaTC) järjestää 18-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut. SM-mitaleita tavoitellaan perjantaista alkaen kaksin- ja nelinpeleissä sekä sekanelinpelissä. Sunnuntai on turnauksen finaalipäivä.

Roni Rikkonen (TaTS), Mikael Martikainen (HVS), Hermanni Tiainen (Smash) ja Jussi Salmio (KoTS) ovat poikien kaksinpelin korkeimmalle sijoitetut pelaajat. Tyttöjen puolella neljä ennakkoon kovinta ovat Emma Eerola (TaTS), Fanny Törn (ÅLK), Peppi Ramstedt (HVS) ja Bea Kivikoski (HLK).

18-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalaisfinaali nelinpelissä ja… →