12- ja 16-vuotiaiden ulkokenttien Suomen mestarit

23.8.2021  |  17:06  |  Raportit

Maanantaina pelattiin päätökseensä tämän kesän junioreiden Suomen mestaruuskilpailut, kun 12- ja 16-vuotiaat pelasivat turnauksensa loppuun. Voit lukea aiemmin pelatuista 14-vuotiaiden SM-kilpailuista täältä.

12-vuotiaiden SM-kilpailut pelattiin Kotkassa. Aktiivisuus oli avainsana läpi turnauksen niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Suomen mestaruuksiin pelasivat kaksinpeleissä Wilhelmina Vainikka (Smash) ja Alex Tuomolin (HVS) sekä nelinpeleissä Linda Rimpi/Stella Sirenius (HVS), Aatu Niemelä (Smash)/Lukas Korsström (GT) ja sekanelinpelissä Mathias Merve (HVS)/Viivi Virtanen (ÅLK).

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

16-vuotiaiden tyttöjen sarjassa saatiin yllätysvoittaja, kun karsinnoista pääsarjaan ponnistanut Lorna Pujals (HVS) korjasi koko potin. Poikien kaksinpelivoittoa tuuletti Jami Savolainen (HVS). Savolaisesta tuli tuplamestari hänen ja Lenni Loukkolan (HVS) voitettua myös nelinpelin – tyttöjen nelinpelimestaruuden otti pari Serena Hatakka (Smash)/Catarina Ranta (HVS). Turnauksen Fair Play -palkinnon ansaitsi Iida Heinonen (HLK).

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Voit katsoa kaikki tulokset alla olevista linkeistä.

16-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT, 5. CINIA JGP | LAHTI
12-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT, 5. CINIA JGP | KOTKA

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen ja Heliövaara… →