Jarkolle makea nelinpelivoitto

13.3.2007  |  09:00

Kaksinpelissä tappio Gasquetille Indian Wellsissa

18.sijoitetun Jarkko Niemisen (ATP 19) taival Indian Wellsin ATP Masters-sarjan 3,169 milj. dollarin turnauksen kaksinpeleissä Indian Wellsissä Yhdysvalloissa taittui kolmannella kierroksella, kun Ranskan Richard Gasquet (ATP 16) voitti hänet kahdessa tunnissa luvuin 6-3, 1-6, 6-3.
-Tappio oli kova kolaus, kun olin parempi kentällä, mutta en silti kyennyt voittamaan ottelua, harmitteli Nieminen.
Ottelun tilastot kertoivat, että voitetut pisteet olivat hänen hyväkseen 95-91. Niemisellä oli 13 murtopalloa, joista hän voitti kolme. Onnistuneet murrot tulivat toisessa erässä.
-Pelasin toisessa erässä sellaista tennistä, johon taitoni edellyttävät. Gasquet oli aseeton, kun sain pelini kulkemaan, mutta se ei paljon lohduta, kun lopputulos oli mikä oli.
Nieminen jatkoi kolmannen erän alussa vahvaa peliään vastustajan syöttövuorolla, mutta ranskalaisen onnistui pitää syöttönsä. Tästä hän sai itseluottamusta ja mursi Niemisen syötön heti seuraavassa pelissä, joka muodostui ottelun ratkaisuksi, kun kumpikin piti sen jälkeen omat syöttönsä.
-On todella harmillista, että en kyennyt käyttämään hyväkseni lukuisia tarjolla olleita murtopalloja. Lisäksi annoin turhaa tasoitusta etenkin avauserässä, kun ykkössyöttöni ei toiminut toivotulla tavalla, totesi Nieminen.
Niemisen ykkössyöttöjen onnistumisprosentti oli avauserässä vaatimaton 41 ja koko ottelussakin vain 49.
Nelinpelissä Nieminen sai balsamia haavoille, kun hän voitti yhdessä Ruotsin Robert Lindstedtin kanssa ensimmäisellä kierroksella jenkkikaksoset Bob ja Mike Bryanin 6-4, 6-4. Toisella kierroksella vastassa ovat sijoittamattomat ranskalaiset Arnaud Clement ja Michael Llodra.

Seuraava uutinen: Laineelle nelinpelitappio Indian… →